Akhirnya Tidak Mahu Duduk Diam, Amin Idris Sahut Sam4n Suami Siti Afifah, Ini Ayat Padv BeIiau

Penceramah bebas, Ustazah Siti Afifah dan suaminya baru-baru ini dikatakan akan menfailkan sman ke atas beberapa pihak yang terdiri daripada pendakwah bebas serta pakar motivasi kerana mendkwa difitnah berkaitan beberapa isu kntroversi sebelum ini.

‘Urusan’ dengan Amin Idris tak habis di dunia

Kenyataan tersebut dibuat menerusi siaran langsung di media sosial milik mereka dan ada menyebut beberapa nama seperti Amin Idris, Dato’ Dr Danial dan seorang lagi pendakwah.

Nak saman? Silakan. Susulan daripada itu, pakar motivasi dan juga personaliti TV, Amin Idris telah membalas kenyataan tersebut di ruangan Instagram dan Facebooknya dengan mengatakan tidak gentar untuk disaman.

Dalam hantaran tersebut, Amin membidas semula apa yang diperkatakan suami kepada Ustazah Siti Afifah dengan menyimpulkan apa yang diucapkan oleh mereka semua ‘takpe’, namun apabila dikritik mereka mulai ‘melenting’.

Ujarnya, dia mempersilakan pasangan suami isteri itu untuk menyamannya kerana peguam dipihaknya sentiasa bersedia setiap masa.

Terima kasih mewakili kami. Perkongsian tersebut telah mendapat perhatian warganet yang kebanyakkanya mereka menyokong tindakan Amin Idris kerana sudah ‘penat’ dengan segala kenyataan yang dibuat oleh pasangan pendakwah itu.

Ada juga yang merasakan tindakan menegur sesama pendakwah tidak salah dan seharusnya mereka mengucapkan terima kasih, bukannya melenting sehingga mengelirukan banyak pihak lagi.

“Pelik lah orang macam ni, ulama ke, ustaz ke bukannya malaikat yang tak pernah buat salah”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Ohmymedia/achikdia.com