Akhirnya Ustazah ViraI Siti Afifah Maafkan Netizen Tak Cukup llmu K3cam lsu Suami Dayus, Minum Susu Punca Kutu

Pendakwah bebas iaitu Ustazah Siti Afifah tidak ambil hati dan sudah memaafkan netizen meskipun menerima kecaman hebat di media sosial baru-baru ini.

Kata Afifah atau Siti Afifah Shahbudin, walaupun teruk dikecam dia sudah memaafkan orang ramai termasuklah artis yang memberikan kritikan terhadap kenyataan kontroversinya sebelum ini.

“Saya tak marah pun sebab netizen cakap apa yang mereka faham”

“Saya maafkan… macam artis-artis pun saya maafkan”

“Macam semalam selepas saya terangkan mereka pun tidak lagi melenting kerana sudah faham,” katanya kepada mStar.

Terdahulu,

Video Lama Tular, Ustazah Siti Afifah Teruk Dikecam Netizen

Kecoh baru-baru ini dengan pandangan dari seorang pendakwah bebas, Ustazah Siti Afifah dimana para suami sebagai seorang yang dayus jika benarkan doktor lelaki uruskan isteri bersalin yang buatkan ramai pihak tidak puas hati.

Terbaru! Sekali lagi namanya menjadi bualan netizen apabila video lamanya tentang isu tanda-tanda kematian dalam kalangan ahli keluarga di viral kan semula oleh netizen. Apa kes ni?

Menerusi video berkenaan, rata-rata netizen bertanya apakah hukum membela kuku panjang di ruangan komen. Kah!

Betul ke kuku panjang? Ke hanya mainan mata sebab video pun tak berapa nak jelas. Apa pandangan korang?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Tt Siti Afifah/achikdia.com