Bakal Bersalin, Izreen Azminda Kini B|mbang Isu Tertukar Bayi

Bakal Bersalin, Izreen Azminda Bi.mbang Isu Tertukar Bayi

Hang.at diperkatakan tentang kes tert.ukar bayi bulan lalu, ditambah pula dengan tert.ukar bayi kembar yang terp.isah sejak 20 tahun lalu membu.atkan pelakon Izreen Azminda bim.bang.

Kini hami.l enam bulan, Izreen berkata selai.n pihak ho.spital perlu membuat pemeri.ksaan terliti, ibu bapa juga perlu menga.mbil langkah berjaga-jaga sebelum pulang ke rumah membawa bayi mereka.

“Kecu.aian boleh berlaku tak kira di hosp.ital kerajaan atau sew.ata sebab dalam sehari bukan dia sambut anak kita seorang sahaja, jadi ini juga tanggu.ngjawab ibu bapa untuk check betul-betull dan diha.rapkan kejadian macam ini beri pengajaran untuk semua,” katanya.

Bakal melah.irkan cahaya mata ketiga pada Septembar ini, Izreen berkata buat masa ini dia masih belum mengetahui jant.ina anak kadu.ngannya itu namun berharap mendapat anak perempuan.

“Dia ma.sih tak tunjuk lagi sampai sekarang bila buat imb.asan sebena.rnya memang saya berharap dapat baby girl kali ini, tipu.lah kalau kita tak berharap.

“Tapi bila fikir balik, ada orang masih belum dikurni.akan rezeki anak lagi, Tuhan dah bagi rez.eki saya sepatutnya bersyukur, jadi saya tak kisahlah lel.aki ke perempu.an yang penting dia si.hat dan tak tertukar dengan baby siapa-siapa,” katanya.

Untuk rek.od, ini adakah kand.ungan ked.ua hasil perkah.winan Izreen dengan pem.uzik bebas, Ude yang dikahwini pada 8 Ogos 2017.

Terdahulu, Izreen turut memiliki seora.ng anak lelaki sulung, Muhammad Adrian Umar, 8, mener.usi perkahwinan pertama.nya dengan seorang juruk.amera, Muhammad Riza Baharudin.

sumber: rotikaya