Bakal Jadi Pegvam, Intan Najuwa Sibvk Bergelvmang Dengan Buku

Dalam diam, pelakon Intan Najuwa kini bergelar pelajar dalam jurusan un.dang-und.ang di sebuah pus.at pengaj.ian di Singapura.

Baru-baru ini perkongsian Intan menjadi perh.atian ramai apabila dimana dia sen.tiasa menghabiskan masa terluan.g dengan menulis nota dan bergelum.ang dengan buku.

“Habiskan masa cuti saya dengan bu.ku-buku. Ota.k ini tak pernah berhenti. #laws.tudentlife” tulisnya.

Melihat perke.mbangan terkini pelakon ini sebagai pelajar u.ndang-un.dang di me.dia sos.ial, rata-rata pem.inat mengagumi Intan serta mend.oakan yang terbaik.

Malah, ada yang tertanya-tanya bagaimana Intan mengur.uskan masa sebagai seorang pelajar dalam masa sama bergelar pelakon dan menguru.skan perniagaan.

Bagus Intan, walaupun bergelar pelakon namun masih pentingkan pelajaran untuk masa depan yang lebih cerah, barulah digelar ‘beauty with br.ain’.

Tidak mahu lagi mengu.las kisah putus tun.angnya yang sudah berlalu, pelak.on Intan Najuwa mahu kete.pikan cerita peribadinya kerana tiada apa yang me.narik untuk dikongsikan.

Menurut Intan, dia kini mahu lebih fo.kus pada kerjaya lakonannya serta perniagaannya pro.duk kecantikan penjagaan kulit yang kini semakin berkembang.

“Saya lebih selesa ambil pend.ekatan untuk mera.hsiakan apa saja hal berkaitan peribadi. Ada baiknya saya berc.erita hal karier daripada berce.rita perkara yang bukan-bukan yang boleh meng.undang keca.man terhadap saya.

“Tidak nanti orang han.ya asyik bercerita hal peribadi berba.nding soal ba.kat saya yang sepatutnya dito.njolkan,” katanya.

Berkongsikan mengenai perkembangan terbaru, Intan berkata jadua.lnya kini sangat padat sehingga hujung tahun serta perlu melangsaikan penggam.baran drama yang tert.angguh.

“Jadual saya sekarang sangat pad.at lebih-lebih lagi berlakon drama sam.pai hujung tahun ini. Selepas ini saya akan kembali sambung pengga.mbaran drama untuk slot Samarinda yang terta.ngguh sebelum ini,” katanya.

sebelumnya

Perkongsian pelakon Intan Najuwa menjadi per.hatian ramai apabila mener.ima hadiah senask.hah Al-Qu.ran sempena ulang tahun kelahir.an ke-24.

Menerusi satu entri dik.ongsikan di Insta Story, Intan ada memuat naik gambar Al-Q.uran tersebut yang turut tertulis ucapan istimewa daripada indi.vidu dengan nama singkatan Z.A.

Meskipun tidak berkong.sikan secara terpe.rinci indentiti individu berkenaan, namun rata-rata peminat mengan.daikan ia merupakan nama singkatan namaZul Ariffin dan tanda tangan yang tertera mirip milik aktor itu.

Memetik laporan Ko.smo!, Zul meng.akui bahawa had.iah al-Qur.an berkenaan memang mer.upakan pemb.erian daripadanya, namun iaanya hadiah daripada seorang kawan sahaja.

“Ya, memang saya bagi. Tapi sebagai had.iah daripada seorang kawan, itu sahaja. Kalau boleh, tak perlu.lah perbesar-besarkan hal ini. Itu cuma senas.khah al-Qu.ran,” katanya.

Terdahulu, nama Zul Ari.ffin pernah dikaitkan sebagai orang ke.tiga yang menyebabkan hubu.ngan Intan Naj.uwa bersama be.kas tunangnya, Razrul put.us di tengah jalan.

Bagaimanap.un, Zul men.epis dakw.aan tersebut dan men.afikan mempunyai hubungan istimewa dengan Intan.

sumber: rotikaya

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Borak La Apa Pon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut: