Bising Sangat, Founder Kosmetik Kena Lemp4ang Dengan Suami Waktu Llve, Netizen Kata Memang Tak Patut Suami Dia Buat Begitu

Sebut saja nama Madammu atau nama sebenarnya Eriyca Baiduri pasti ramai mengenali usahawan kosmetik itu yang sememangnya cukup jelita.

Baru-baru ini hangat diperkatakan mengenai video dimuat naik oleh pengasas produk jenama Noir itu, dimana telefon bimbitnya hil4ng.

Menerusi video tersebut, bagaimanapun telefon miliknya akhirnya ditemui di dalam bonet kereta.

Kedengaran, Madammu ‘membeb3l’ menyal4hkan suaminya telefonnya berada di bonet kereta.

Bagaimanapun, tindakan suaminya menimbulkan rasa kurang netizen dilihat men4mpar isterinya yang tidak berhenti membeb3l selepas meminta Madammu diam seketika.

VIDEO:

Netizen Mula Luahkan Rasa Kurang Selesa Dengan Apa Yang Terjadi
Diruangan komen, rata-rata netizen berpendapat tindakan itu seolah sudah menampakkan ‘red flags’ meskipun dilihat tamp4r secara lembut.

“Itu Lemp4ng Manja, Bukan Kasar”

Kata seorang netizen, jika mereka berada di tempat Madammu pasti akan rasa tidak selamat serta mend4kwa suaminya mudah hil4ng sabar.

Dalam pada itu, ada yang berpendapat meskipun ianya tindakan men4mpar itu spontan dan nampak lembut namun ia bukan perkara yang kelakar.

Sementara itu, ada yang mempertahankan pasangan itu kerana mungkin mereka hanya bergurau namun hairan apabila ada netizen bertel4gah disebabkan tamp4ran tersebut.

Tidak kurang juga ada yang berpendapat adalah lebih baik jika tidak perlu rakam atau kongsikan video seperti itu kerana blmbang menimbulkan sal4h faham netizen sedangkan mungkin itu cara mereka bergurau suami isteri.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Gulapop/achikdia.com