Che Ta Berbalvt Muka B4dan, Dress Dianggarkan Bernilai RM50,000

Penampilan pelakon Rozita Che Wan di Kuala Lumpur Fashion Awards (KLFA) 2021 semalam menjadi tump.uan ramai apabila menggayakan dress daripada pereka fesyen terkenal, Ezuwan Ismail.

Dress yang digayakan oleh Che Ta seme.mangnya lain daripada yang lain apabila menut.up mukanya dengan kain ja.ring bertatahkan berlian sepanjang majlis berlangsung.

Difahamkan, dress bertat.ahkan 5000 butir batu berlian dan ‘chunky be.ad’ itu diang.garkan bernilai RM50,000 serta mengambil masa selama sebulan untuk disia.pkan.

Jika dilihat pada penampilan itu seolah imej seleb.riti Hollywo.od, Kim Kardas.hia ketika menghadiri sebuah majlis baru-baru ini.

Menurut Che Ta, dia mempu.nyai sebab tersendiri untuk tam.pil luar daripada kebias.aan yang selalunya sin.onim dengan dengan imej glamor leng.kap berso.lek.

“Sesekali orang tak pa.yah tengok muka kita dalam acara seump.ama itu, mengapa tidak? Telefon bi.mbit pun saya aba.ikan ketika majlis berlangsung,” katanya.

Dalam pada itu, Ezuwan turut hadir me.nemani Che Ta dengan menggayakan bus.ana sut hit.am yang bernilai RM40,000.

Ezuwan berkata dia memilih Che Ta kerana perca.ya pelakon itu mampu membaw.a ilham dan imagi.nasi rekaannya pada acara fesyen itu.

“Semua tahu, dia antara seleb.riti yang mengutamakan penam.pilan diri dengan wajah siap bers.olek cantik. Tapi dia jenis yang tak banyak song.eh dan sempoi. Tiada istilah meni.ru atau diba.yangi sesiapapun,” katanya.

sebelumnya,
Meskipun sebelum ini terbuka jika ditaw.arkan watak sebagai ibu, namun pelakon Rozita Che Wan terpaksa meno.lak satu tawaran watak sebagai ibu kepada pelakon Remy Ishak.

Menurut Che Ta, dia terpaksa meno.lak kerana mengambil kira soal real.istik. Kata Che Ta gandingan tersebut disifa.tkan tidak logi.k apatah lagi Remy terla.lu mat.ang untuk memb.awa watak sebagai anaknya.

“Saya okey saja watak ibu, tapi tidaklah sampai tahap pelakon yang jadi anak itu dew.asa sangat. Saya pun selalu dapa.t watak ibu dan ia bukan isu besar. Kalau nak digand.ingkan pelakon wa.tak ibu dan anak, biarlah logik akal,” katanya.

Terda.hulu, Cik Ta dan Remy sudah beberapa kali diga.ndingkan di dalam beberapa buah proje.k dan kebanyakannya memb.awa peranan sebagai kekasih.

sumber: rotikaya

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Borak La Apa Pon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut: