Nourul Depp Sekeluarga Selamat Pindah Ke Bali

Selepas beberapa sebulan menunggu, menerusi satu perko.ngsian di Instagram semalam penyanyi Nourul Depp memaklumkan sudah pun selamat pindah ke Bali, Indonesia.

Dalam beberapa perkongsian di Instagram, Nourul berkon.gsi beberapa video ketika sedang memuatkan bagasi dan ketika berada di lapangan terbang.

“Untuk semua, penghijrahan ini bukan sebab keadaan apa-apa, tapi memang dah rancang dari dulu lagi. Eric (suami) umur 55, sebab itu dapat pergi.

“Tahun lalu, tak dapat sebab mereka tutup untuk ur.usan visa. Tahun ini, mereka buka, Alhamdulillah kami dapat pergi,” katanya.

Dalam pada itu, Nourul turut mengucapkan terima kasih kepada pemi.nat yang mendoakan agar segala urusannya sekeluarga dipermudahkan.

Terdahulu, Nourul memberitahu sudah membuat bayar.an penuh untuk pembelajaran anak-anaknya. Dia juga mahukan anak-anaknya menerima pendidikan yang terbaik di sekolah yang bagus di Bali.

terdahulu,Umum mengetahui, peny.anyi Nourul Depp sekeluarga bakal berhijrah ke Bali untuk mendapatkan kehidupan yang lebih baik. Nourul berkata mereka sepatutnya pindah tahun lalu namun terpaksa ditangguhkan susulan pandemik Covid-19.

Terbaru, Nourul memak.lumkan terpaksa menunggu lagi tarikh untuk ke Bali. Menurut Nourul, mereka perlu menunggu kebenaran dari kerajaan Indonesia untuk berbuat demikian.

“Kami sekeluarga sedang menunggu Indonesia bu.ka pintu untuk kemasukan visa yang sudah diperolehi sejak Jun lalu.

“Namun disebabkan kes Cov.id-19 tin.ggi di sana, mereka tutup sementara dari awal Julai lalu. Difahamkan juga, kes positif Covid-19 di sana sudah turun lebih daripada 50 peratus sekarang,” katanya.

Nourul berkata mereka kini menunggu tarikh 23 Ogos iaitu hari ini untuk pengumuman lanjut. Ujarnya, segala barangan untuk dibawa ke sana sudah pun siap dibungkus.

“Kalau mereka buka kami terus bergerak seperti yang dirancang. Buat semen.tara waktu, kami masih berada di rumah lagi sambil menunggu hari. Penularan pandemik Co.vid-19 ini memang banyak menyusahkan orang.

“Kami tak pergi mana-mana sekarang kerana bimbang demam dan menjaga prosedur operasi standard (SOP) kerana tak nak jadual tangguh lagi,” katanya.

Terdahulu, Nourul memb.eritahu sudah membuat bayaran penuh untuk pembelajaran anak-anaknya. Dia juga mahukan anak-anaknya menerima pendid.ikan yang terbaik di sekolah yang bagus di Bali.

sumber: rotikaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut: