Pakai Baju Terb3lah Di D4da, Net|zen Tegur Daiyan Trisha Jaga Avrat

Sebut sahaja nama Daiyan Trisha, sememangnya pelak.on dan penyanyi itu mempunyai peminatnya tersendiri meskipun jarang muncul di kaca televisyen.

Baru-baru ini, vide.o TikTok dikongsikan oleh Daiyan menjadi perhat.ian ramai apabila mata ne.tizen tertumpu pada baju yang ter.belah di da.da yang digayakannya.

Seperti sudah dijangka, rata-rata net.izen mene.gur cara pemakaiannya yang disifatkan agak se.ski serta meminta untuk menjaga au.rat.

Tidak kurang juga, ada yang bertanyakan fun.gsi ruangan terbelah itu, serta ada yang berse.loroh pasti pernah termasukkan kepala dalam lu.bang berkenaan setiap kali memakai baju tersebut.

Tidak dinafikan ada beberapa tegu.ran neti.zen dilihat agak ka.sar dan mema.lukan tapi apa yang dikatakan mereka mungkin sekadar peringatan.

sebelumnya,

Daiyan Trisha Hadiahkan Kereta Mewah Buat Ibu Bapa


Setiap anak pasti mahu berikan yang terbaik buat ibu bapa yang berko.rban untuk membesarkan kita. Baru-baru ini, pelakon dan penyanyi Daiyan Trisha berkongsi rasa bahagia menghad.iahkan kereta me.wah buat ibu bapanya.

Menerusi perkongsian di Instagram, Daiyan meluahkan rasa syukur impi.annya untuk mengha.diahkan sebuah kereta jenama Mercedes Benz sempena ulang tahun perkahw.inan ibu bapanya akhirnya tercap.ai.


“Saya menempah kereta itu sejak Disember tahun lalu dan Alhamdulillah, akhi.rnya dapat juga memberikan kejutan kepada ibu bapa saya semalam sebagai hadiah ulang tahun mereka.

“Berahsia mengen.ainya selama beberapa bulan sangat su.sah. Ditambah, dengan pelaksanaan PK.P yang kedua ini, jadi rasa masa tidak sesuai. Tapi, saya fikir sampai bila lagi masa yang sesuai?” katanya.

Tiada niat untuk menunjuk-nunjuk, Daiyan be.rkata tujuan dia berkongsikan perkara itu sebagai tan.da sayang serta membalas jasa mereka yang telah membes.arkan kita.

“Tunjukkan kasih sayang anda kepada mereka dan lakukan yang terbaik untuk me.mbalas jasa mereka. Takkan pernah cukup, tapi sekura.ngnya kita cuba,” katanya.
sumber:rotikaya

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Borak La Apa Pon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut: