Fiza Halim MuIa Cerita Perkara Sebenar SeteIah Individu Ini D4kwa Beliau Buat H4l DaIam Tandas H0tel Terkemuka

Pelakon Fiza Halim mengakui terkejut apabila ada peminat menghantar paparan skrin artikel yang mendkwa dia melakukan perbuatan terkutvk dalam bilik air di sebuah hotel, baru-baru ini.

Menganggap ia satu fitn4h, Fiza atau nama sebenarnya Siti Zaidatul Fiza Abd. Halim memberitahu pada awalnya dia enggan mengulas mengenai perkara itu kerana bmbang keadaan ibu sedang s4kit.

“Ikutkan saya malas nak layan sebab tak tahu nak kata apa. Saya tahu fasal fitnh itu pun sebab peminat yang hantar kepada saya”

Fiza terkejut dengan tuduhn tersebut

“Kalau saya diam saja, orang anggap berita itu betul. Kalau jelaskan pun, mesti ada yang kata tipu. Saya pun tak tahu dah nak kata apa”

“Ibu saya dah la tengah s4kit! Dia baru saja disahkan mengidap penyakit k4nser usus… dah masuk stage 3, tiba-tiba datang pula masalh lain,” katanya kepada mStar.

Sebelum ini, sebuah akaun Instagram berkongsi artikel mendakwa Fiza membuat mksiat dengan seorang pelanggannya dalam bilik air di sebuah hotel terkemuka.

Menerusi perkongsian itu juga, terdapat paparan skrin beberapa status pengguna Twitter yang mendkwa pernah membayar Fiza untuk pengkhidmatan s3ks.

Dalam pada itu, bekas anggota kumpulan Elite ini menegaskan dia tidak akan melakukan perbuatan terkvtuk yang boleh memalukan diri sendiri dan keluarga.

Menurut pelakon berusia 40 tahun itu, dia tidak mahu menudvh mana-mana pihak kerana menyedari ramai orang yang iri hati melihat kebahagiaannya.

Fiza tegaskan dia tidak pernah lakukan perbuatan terktuk

“Boleh fikir sendiri, logik ke tak? Takkan la saya nak buat maksi4t di tempat umum dan malukan diri sendiri dengan berkongsi di laman sosial”

“Agak-agaklah nak sebar fitnh sampai macam itu sekali… sangat melampau! Saya ada anak dan keluarga, takkan la saya nak buat benda terkvtuk itu”

“Saya tak tahu siapa penyebar fitn4h itu dan apa motif dia. Saya tak berani nak tduh siapa sebab ramai orang deng.ki tengok kebahagiaan kita,” ujarnya.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Mstar/achikdia.com