Fizi Ali Cepat Sangat Move 0n, Syakilla Men4ngis Rayu, I Terima KaIau U Datang Balik

Sedia maklum, masjid yang dibina oleh pelakon Shakila Khoriri dan penyampai radio, Fizi Ali tidak dapat bertahan lama setelah mereka mengumumkan pencer4ian setelah 4 tahun bersama.

Shakila atau nama sebenarnya, Nurul Shakilla Mohd Khoriri baru-baru ini ada bercakap tentang topik yang sememangnya ramai bertanya iaitu mengenai perasaannya selepas bercer4i dengan bekas suami dalam satu wawancara.

Interview’ tersebut telah dimuat naik oleh seorang pengguna di TikT0kTikTok dan ia memaparkan pelakon tersebut men4ngis semasa mengulaskan berkenaan perasaannya.

Menurut Shakila, beliau mengakui masih menyayangi Fizi dan tidak men0lak takdir jika masih mempunyai jodoh untuk bersama. Malah, Shakila sambil menangls berkata dia akan terima dengan hati terbuka jika Fizi ingin kembali dengannya.

Luahan pelakon tersebut telah meraih perhatian warganet dan rata-ratanya berslmpati atas apa yang telah berlaku serta kesian apabila melihat wanita itu menangls.

Dalam pada itu, ada juga netlzen yang ‘menudlng jari’ kepada Fizi dengan berkata dia akan berasa menyes4l satu hari kelak kerana ‘move on’ terlalu cepat dan ingin mencari pengganti.

Sekadar info, Shakila dan Fizi mendirikan rumah tangga pada tanggal 18 Februari 2018 dan mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama, Ameena Sofia..

SUMBEr: tiktok/Achikdia