Hubvngan Semakin Par4h, Madu Miera Leyana TerkiIan Kerana BeIiau DihaIang Nak Jumpa Anak Di HospitaI

Sejak bulan lalu hangat diperkatakan mengenai kemelut rumah tangga madu Miera Leyana iaitu Adibah Abdul Mutalib dengan suami, Rosland Othman.

Terbaru, Adibah terkilan tidak dapat bertemu dengan anaknya Anisa, 12 tahun yang kini menerima rawatan di hospital akibat masalah sukar membuang air.

Memetik Harian Metro, Adibah berkata sudah sebulan dia tidak dapat bertemu dengan anaknya selepas diambil oleh suami tanpa pengetahuannya pada 11 Februari lalu.

Menurutnya, dia hanya berhubung dengan anak keempatnya itu melalui WhatsApp saja sebelum mengetahui anaknya itu menerima rawatan di Hospital KPJ Damansara.

“Saya pergi ke hospital pada 3 Mac lalu bersama sepupu perempuan kepada dia (Rosland). Saya cakap adik menangis-menangis nak berjumpa Anisa, rindu kakak dia.

“Dia pun pergi masuk ke dalam bilik wad dan masa buka pintu saya sempatlah tengok sikit Anisa dari jauh. Tapi lepas itu dia (Rosland) keluar dan kata Anisa tak nak jumpa saya.

“Saya berasa lemah sangat. Nak melawat anak sendiri di hospital pun kena merayu-rayu. Tolonglah bagi saya melawat Anisa, saya cakap kat dia (Rosland),” katanya.

Difahamkan, Abidah hadir ke mahkamah Syariah Putrajaya bersama dua anak dan kakaknya bagi urusan pelantikan peguam syarie berhubung mana-mana kes di masa akan datang.

Terdahulu, Adibah berkata dia mahu terus pertahankan rumah tangga bersama suaminya meskipun perkahwinan dilanda badai sejak dua tahun lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: hm/achikdia.com