Iqram Dinzly Men4ngis Terus Jumpa Pekin Depan-Depan SeIepas Ditvduh Ceklk Mona Dengan Kuat

Pelakon Iqram Dinzly meluahkan rasa tertek4n dipercayai berhubung video tvlar memaparkan b4bak lakonannya bersama rakan artis, Mona Allen ketika penggambaran drama Hati Yang Dikhi4nati.

Menerusi perkongsian di video InstaStory miliknya, pelakon berusia 41 tahun itu dilihat dalam keadaan men4ngis yang menyifatkan lsv tersebut adalah dvgaan berat untuk ditempvhi.

Malah, pelakon filem Dunia Baru The Movie itu turut merindui dan memerlukan kehadiran bapanya Allahyrham Muhammad Saipuddin yang telah menlnggal dunia pada lima tahun lalu.

“Stress dowh setiap hari aku nak mulakan kebaikan pasti ada ujian dvgaan yang aku rasa terlalu beb4n untuk aku tempvhi. Papa I need you!

“Ya Allah, kenapa Kau selalu biarkan diri ini selalu dalam tergantvng sepi. Rasa macam nak tergantvng dengan tali. Allahuakbar,” tulisnya dalam video tersebut.

Selain itu, dia juga berkongsi semula beberapa InstaStory daripada p0rtal yang melap0rkan mengenai lsu berkenaan dengan menggambarkan dirinya seolah-olah reda apatah lagi hanya memlkul tanggungjawab sebagai pelakon.

Aku reda.

Segala bur0k aku yang kena tanggung.

Aku sedar aku hanya pelakon.

Sebelum ini, Mona beng4ng apabila dikatakan diceklk terlalu kuat oleh Iqram ketika menjayakan satu b4bak @ksi dalam drama berjumlah 146 episod itu.

Berdasarkan satu laporan media, Mona mengatakan pelakon lelaki terbabit masih bertindak melakukan perkara sama walaupun sudah berkali-kali ditegur.

“Bila orang suruh berlakon, berlakon je lah. Tak payah buat betul-betul. Meth0d sangat. Lepas ini jangan harap nak ada babak bersama. Kau punya mer0yan sama macam dalam live.

“Ingatkan dah tak pslk0, rupanya memang sejak azali. Bukan sekali dua babak dia ceklk saya. Setiap kali mesti saklt. Dah cakap elok-elok tak mahu dengar,” luahnya.

Sumber: Instagram Iqram Dinzly , TikTok @nastyfixxx