Janji Takkan M4rah Orang Dalam Live Lagi, Kak Long Nangls Periuk Nasi Dib0ikot

Bukan sahaja banyak ‘siri’ kontr0versi yang berkait dengan dirinya sejak bulan lepas, malah kini pihak p0lis sedang melakukan slasatan terhadap Wan Noor Baizura atau lebih popular dengan gelaran Kak Long Dungun.

Terbaru, dia tampil menerusi sesi Live TikTok semalam demi memohon maaf kepada semua pihak yang terkesan.

Pergi pasar malam orang m4rah-m4rah tak bagi meniaga…nak sara anak, mak & suami yang tak sihat, tolonglah faham

Menurut wakil jurucakapnya, antara kesan buruk viral tempoh hari adalah periuk nasinya di pasar malam telah ‘dib0ikot’ serta dimrah orang. Sambil mengesatkan air mata, Kak Long menjelaskan bahawa itulah sumber pendapatan utama demi menyara keluarganya selama bertahun-tahun.

Dia bahkan sangat tertekan, sehingga pernah terfikir untuk lakukan tindakan drastik yang boleh meng4ncam dirinya. Mengakui kesilapan di kedai serbaneka itu berpunca daripada khilafnya sendiri, namun dia terkil4n timbul isu baru apabila beberapa video lama didkwa sengaja dip0tong dan ditul4rkan oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Walaupun salah atau betul lepas ni…saya janji tidak akan berkata bruk & mrah orang dalam live lagi
Justeru itu, dengan penuh kekesalan Kak Long berjanji tidak akan melemparkan kata-kata bernada buruk atau memarahi orang lain dalam siaran live media soslal lagi sekalipun pihaknya sendiri yang betul. Malahan, dia juga berazam untuk menjadi ibu sekali gus menjaga anak-anak dengan lebih baik lagi di masa akan datang.

Rasanya lebih baik diam, bagi semua reda…Kak Long menangls macam mana pun netlzen dah tak percaya
Meninjau ke ruangan komen, rata-rata netlzen bagaimanapun belum dapat memaafkan sepenuhnya usahawan wanita berkenaan susulan banyak kontr0versi telah terkait dengan dirinya sebelum ini. Sebaliknya, mereka menasihatinya agar ambil iktibar daripada kejadian ini dan senyap daripada media soslal dahulu untuk sementara waktu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!