Kak KM P0st Gambar Kerak Sehingga Menarik Perhatian Netizen, Ni Baru Dikatakan Suami D4yus Biar P0st Kerak

Nama usahawan jamu sensasi, Kak KM rasanya tidak perlu dikenalkan lagi kerana setiap gambar atau video yang dikongsikan olehnya sering dikec4m orang ramai.

Setelah sekian lama menyepi, nama anak kepada pelakon veteran, Normah Damanhuri sekali lagi menjadi bualan ramai apabila hantaran di laman Faceb0ok menarik perhatian netizen.

Menerusi hantaran dik0ngsikan, Kak KM atau nama sebenarnya Liana Rosli dilihat bergambar bersama anak bongsunya selain menulis kapsyen ringkas.Dah kendur pun masih nak tayang.

Mereka juga mengatakan ‘aset’ dimiliki oleh usahawan tersebut sudah kendur dan tidak layak dipertontonkan kepada ramai. Baru RM5 juta orang dah m4rah sangat kata saya nak menunjuk.

Padahal bukan nak menunjuk, kalau tak boleh tengok tutup Instagram tu.Itu kata usahawan k0smetik sensasi, Kak KM atau nama sebenarnya Liana Rosli ketika ditanya sejauh mana kebenaran harga rumah banglo dibeli seperti yang dimuatnaik di media sosial baru-baru ini.

Selain itu ada juga mengatakan Kak KM tidak pernah ketinggalan untuk ‘belanja’ buah d4da kepada khayalak umum. Malah, ada juga menyatakan adalah lebih baik jika Kak KM k0ngsi ‘tanpa seutas ben4ng’ kerana ia benar-benar mencaIar maru4h.

Dalam masa sama, netizen juga menggelarkan suami KM sebagai d4yus kerana membiarkan isterinya berpakaian tidak sen0noh seolah-olah dia tidak cembvru langsung orang ramai melihat as3t yang seharusnya dipertontonkan kepada dirinya sahaja.

Meski ramai menegur, dia dilihat kekal bertenang dan tidak mudah mel4tah apabila menerima banyak kritlkan dan teguran ramai. Baginya, biarlah dia menjadi diri sendiri dan tidak menjaga tepi kain seseorang.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Fb Kak Km/achikdia.com