Macam KenaI Je, Duduk Segambut Dekat2 Mont Kiara, Bantai Penduduk Kondominium, Pelakon TerkenaI Akhirnya Direm4n 3 Hari

Seorang pelakon terkenal telah dit4han rem4n selama tiga hari bermula hari ini selepas disy4ki menvmbuk dan menend4ng seorang lelaki di sebuah kondominium di Segambut kelmarin.

Menerusi laporan dari Berita Harian, svspek yang berusia pertengahan 30-an itu dan merupakan penghuni di kondominium berkenaan telah dilaporkan menvmbuk serta menend4ng seorang penduduk di kondominium sama dalam kejadian pada Khamis kira-kira jam 8.30 malam.

Minyak masak punya hal

Menurut Ketua Jabatan Slasatan Jen4yah, Kuala Lumpur, Senior Asisten Komisioner Habibi Majinji memaklumkan yang kejadian berlaku ketika m4ngsa dilaporkan meminta bantuan rakannya untuk membeli minyak masak di luar kawasan kediaman tersebut.

“Ketika rakan m4ngsa hendak menghantar minyak masak yang dipesan, dia bagaimanapun tidak dibenarkan masuk ke kawasan kondominium berkenaan oleh pengawal keselamatan di situ sebelum memaklumkan perkara terbabit kepada m4ngsa,” katanya.

Tvmbuk, tend4ng, ugvt bvnuh

Tak lama selepas itu, m4ngsa telah turun ke lobi lif untuk bertanya mengapa rakannya tidak dibenarkan untuk naik ke kondominum.

“Kita percaya ketika itu berlakunya pertengk4ran mulut antara m4ngsa dan pengawal keselamatan terbabit sebelum artis lelaki yang juga svspek tiba-tiba datang dan menvmbuk serta menend4ng m4ngsa”

“M4ngsa mend4kwa svspek menvmbuk dan menend4ngnya di bahagian muka, dada serta perut dan belakang badan, selain menceklk dan mengvgut akan membvnuhnya,” katanya.

Difahamkan, m4ngsa telah membuat laporan polis berhubung hal tersebut di Bahagian Slasatan Jen4yah, Polis Daerah Sentul dan pihak berkuasa telah memberk4s svspek di kediaman sama pada malam semalam.

Melalui sumber lagi, svspek yang pernah dicalonkan dalam kelompok Top 5 bagi kategori Pelakon Filem Lelaki Popular dalam Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) ke-34 akan direm4n sehingga Isnin ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Bh/achikdia.com