Makin Kr0nik, Puteri Sarah Mula Memberi Amar4n Kepada Ira Kazar. Tak Sangka Ini Yang Akan Dilakvkannya

Aktres jelita Puteri Sarah akhirnya lant4ng memberi am4ran secara terbuka kepada seorang individu yang didkwa mengg4nggu rumah tangganya.

Kata Puteri Sarah atau nama sebenarnya Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin, wanita dikenali sebagai Ira Kazar yang juga merupakan anak kepada pelakon veteran Kazar masih mengg4nggu hubvngan rumah tangganya dengan suami, Syamsul Yusof sejak empat tahun lalu.

“Daripada dulu sampai sekarang saya diganggu dengan akaun p4lsu, diganggu komen-komen yang meny4kitkan h4ti tapi saya sabar”

“Anda k4cau m3ntal saya sejak 2019 lagi. Sampai kami (Puteri Sarah dan Syamsul) dah tak tinggal sebumbung, tak pu4s h4ti lagi ke? Apabila kami berbaik, anda ugvt suami saya pula”

“Hari ini saya tengah sibuk dengan anak-anak, tiba-tiba saya terima berita yang meny4kitkan. Selama ini, apa anda buat, anda g4nggu saya, saya diamkan saja sebab nak jaga nama baik keluarga”

“Tapi kali ini rasanya anda sudah lebih sangat. Siap cakap fasal anak-anak saya. Anda hanya orang luar tak perlu masuk campur. Apa yang berlaku sekarang anda dan orang luar cuma tahu luaran sahaja,” katanya menerusi Instastory pada Sabtu.

Dalam hantaran berbeza, Puteri Sarah turut mempertikaikan tindakan Ira yang dikatakan tidak putvs asa meng4cau suaminya.

Pada masa yang sama, Puteri Sarah turut memberi am4ran kepada Ira supaya berhenti mengganggu hidupnya lagi.

“Kali ini cukuplah anda ganggu saya lagi bila saya nak pergi umrah. Empat tahun saya men4nggung. Berhati-hati doa orang yang teran1aya.

“Di bulan baik ini saya doakan kalian berdua, Ira Kazar dan suami (Syamsul Yusof) saya diberikan hidayah,” ujarnya lagi.

Sebelum ini, kisah rumah tangga pasangan selebriti itu didakwa dil4nda b4dai sehingga mereka sudah lama tidak tinggal sebumbung.

Malah, Puteri Sarah juga mendakwa suaminya itu tahu punca hubungan mereka d1ngin.

Untuk rekod, Puteri Sarah dan Syamsul berkahwin pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua cahaya mata.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Gempak/achikdia.com