Peminat ramal dah populariti merudum selepas kahwin… ini alasan Mira Filzah

Peminat ramal dah populariti merudum selepas kahwin… ini alasan Mira Filzah – “Saya sendiri susun jadual, gembira ada masa bersama suami”

Mira Filzah rasakan seka.rang adalah masa sesuai untuk dia tumpukan pada suami dan keluarga.
SEJAK mendirikan rumah tangga pada September tahun lalu, pelakon Mira Filzah berk.ata dia perlu bijak me.nyusun jadual kerja agar dapat membahagikan masa bersama suami dan keluarga.

Menurut Mira atau nama sebenarnya, Nur Amirah Filzah Badieozaman, 28, sudah sampai masanya untuk dia membataskan diri daripada penggambaran meman.dangkan sudah bekerja keras sejak empat tahun lalu.

“Saya rasa dah pu.sh kuat sa.ngat sejak tahun 2016 hingga 2019, kerja, kerja dan kerja… shoot.ing back to back non stop.

“Apabila dah kahwin ni, saya sendiri rasa pat.ut susun jadual dengan lebih baik agar ada ruang dan masa untuk suami dan keluarga.

Mira menjawab pertanyaan pemin.at di Instagram.

“Saya perlu limitkan diri saya daripada penggambaran dan saya gembira melakukannya. Saya gembira ada masa bersama suami. InsyaAlla.h kalau nanti ada rezeki ada baby, lagilah (perlu banyak masa untuk keluarga),” katanya.

Mira berkongsikan perk.ara itu selepas diso.al pengikutnya di laman Insta.gram menerusi slot ‘Ask Me A Question’ yang bertanyakan tentang adakah dia menjangkakan populari.tinya akan meru.dum selepas berkahwin.

Bila dah ka.hwin ni, saya sendiri rasa patut susun jadu.al dengan lebih baik agar ada ruang dan masa untuk suami dan keluarga.

Pelakon drama Sweet Dreams itu berkata, perkara itu bergantung kepada bagaimana ses.eorang itu mentafsirkan maksud populariti itu sendiri.

“Bergantung pada anda nak menilai bagaimana sudut populariti itu.

Perkahwinan Mira dige.lar Wedding of the Year tahun lalu.

“Pada akhirnya, kita sen.diri yang tentukan apa yang lebih penting dalam hidup ini.

“Nak kata sudah puas berlakon, tidaklah… banyak lagi saya nak cuba. InsyaAllah saya akan terus berlakon bergantung pada kesesu.aian masa,” jawabnya.

Sementara itu, usaha mStar menghubungi Mira berh.ubung perkara ini masih belum berjaya berikutan aktres ini tidak menjawab panggilan dan WhatApps yang dihantar.

Bintang Pal.ing Popular Anuger.ah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH 32) ini mendirikan rumah tangga dengan arkitek, Wan Emir Astar Wan Mohammad Khair-il Anuar, 31, pada 3 Septe.mber tahun lalu di Pusat Konvensyen Sime Darby, Bukit Kiara, Kuala Lumpur.
sumber: mstar

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut: