|su Kes P0sitif D4D4h,Tunggu Beberapa Hari Lagi, Nanti Saya Buka Cerita-Anju

Sejak semalam hang.at diperkatakan di media so.sial apabila seorang pelakon wanita po.sitif da.dah dita.han p.olis di Nilai, Negeri Sembilan. Susulan berita tersebut, ruangan ko.men pelakon Zarina Anj.oulie dihujani dengan pertanyaan neti.zen mengenai dak.waan berkenaan.

Menerusi IG Live malam tadi, netiz.en turut bertanyakan kepada Zarina adakah benar bahawa dia selebriti wanita yang dit.ahan p.olis sebab pos.itif dada.h

Bagaimanapun, Zarina tidak menjawab soalan berkenaan sebaliknya memak.lumkan dia berada di rumah sejak semalam. Malah, Zarina berjanji dia akan memberikan kenya.taan dalam masa beberapa hari lagi.

Zarina turut berterus terang mengat.akan dia mahu menga.mbil kesempatan menerusi berita tular berkenaan untuk membuat ulasan pro.duk bagi mendapatkan duit.

“Bukan nak lari, yang kenal saya, saya takkan sor.ok. Cumanya saya tak nak bagi kenyataan sekarang. Biar saya buat duit dengan ‘revi.ew’ dulu. Kalau cerita sekarang, ia habis di situ. Esok sudah tidak ada cerita. Jadi, biar saya pulun ‘review’ dulu.

“Bagi saya dua ke tiga hari. Kalau bagi sekarang, tak bolehlah buat duit dulu. Selepas itu saya cerita. Apa pun, buat duit dulu,” katanya.

Dalam IG Live jam 7 pagi tadi itu, Zarina turut berkata dia juga tidak ma.lu untuk mengaku sal.ah sama seperti masalah yang pernah ditimb.ulkan sebelum ini.

“Tapi kalau saya buat salah, saya tak malu mengaku. Saya tak macam kau. Jangan samak.an saya macam kau. Kita tak sama.

“Sebab untuk saya, banyak perkara mema.lukan dalam hidup saya terjadi tak pernah elak. Saya bukan jenis lari dari masalah. Saya akan sentiasa beritahu pada orang. Semua kenal saya dan tahu, perkara mem.alukan apa sekalipun, saya takkan lari dari ‘follo.wers’,” katanya.

Zarina turut berkata dia akan membuka cerita menge.nai perkata itu jika jumlah pengikut di Instagram mencecah 1 juta. Ketika ini followers. akaun IG miliknya berjumlah 981,000. Ujarnya lagi, dia mahu mengambil kesempatan dengan membuat duit daripada mensia-siakannya.

“Apa pun saya nak men.uju sejuta ‘followers’. Semalam nai.k 5,000. Naik saja sejuta, saya buka cerita. Kena faham saya ahli perniagaan, otak bisnes. Saya takkan sia-siakan cerita tular ini. Kalau cerita sekarang saya tak boleh buat duit.

“Alang-alang dah macam ini, baik buat amal sekali. Buat duit dulu. Ulasan di IG Story, dapat RM20,000 sehari iaitu hari ini dan esok, saya akan buat ‘give away’ RM 1,000 pada anda. Cerita sekarang di ‘live’ rugilah.

“Setiap kali ‘vir.al’ saya buat duit. Kalau saya buat, anda semua tahu, saya tidak pernah tak kongsi dengan ‘followers’. Bagi saya, duit yang masuk daripada anda. Sebab itu beri semula pada anda. Duit itu pusing-pusing datag daripada anda juga, penyokong saya,” katanya.

sumber: rotikaya

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank
You!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut: