Tular Video TikTok ‘S4lah Parking’, Neeta Buat Lap0ran P0lis

Tiada angin tiada ribut kec.oh mengenai penyanyi Neeta Manis apabila tular bebuah video TikTok yang dikatakan men.jatuhkan maru.ahnya sebagai seorang wanita.

Menerusi vi.deo tular itu, tertulis ayat ‘salah pa.rking yang dida.kwa merujuk kepada Neeta sedang mem.betulkan paka.iannya ketika raka.man All Together Now Malaysia baru-baru ini.

Susulan penul.aran video itu, Neeta bersama syarikat rakama.nnya, Nar Records Sdn. Bhd. tampil membuat lap.oran po.lis terhadap seo.rang penga.mal media.

“Vid.eo itu amat mema.lukan dan menye.ntuh sens.itiviti serta ma.ruah Neeta sebagai wanita. Dengan niat atau tujuan apa individu terbabit masih tidak dapat dipastikan kerana usaha untuk menghubunginya ga.gal dan tiada sebarang maklum balas diberikan sehingga kini.

“Mungkin bagi sesetengah orang, perkara ini kecil tetapi pihak pengurusan meny.elar perbuatan tersebut kerana telah mengundang keca.man dan toma.han orang terhadap ang.gota tubuh b.adan serta diri Neeta sendiri,” ujarnya.

Difahamkan, sehingga kini vi.deo tersebut masih lagi tidak dipa.dam di akaun TikTok dan sudah meraih hampir 500,000 tontonan.

sebelumnya,
Neeta Benga.ng Netize.n Bandingkan Dirinya Dengan Pavithra

Umum mengetahui YouTuber masakan popular, S Pavithra mendapat pujian ramai kerana keupayaannya berbahasa Melayu. Bagaimanapun, penyanyi Neeta Manisha meluahkan rasa kesa.l apabila neti.zen membandingkan dirinya dengan Pavithra.

Neeta berkata tindakan net.izen membandingkannya dengan Pavithra itu disifatkan sangat mela.mpau kerana mereka mempunyai latar belakang yang berbeza.

Difahamkan, baru-baru ini Neeta bertutur dalam bahasa Inggeris ketika hadir dalam satu rancangan televi.syen. Susulan itu ada netizen memintanya untuk bercakap dalam bahasa Melayu serta membandingkannya dengan Pavithra.

“Saya bengang apabila ada rang bandingkan saya dengan Pavithra, saya rasa itu melampau. Bagi saya, anda tak bleh bandingkan saya dengan Pavithra, saya rasa itu melampau,” katanya kepada mStar.

Mengakui Pavithra lebih fasih bertutur dalam bahasa Melayu berbandingnya, bagaimanapun, Neeta berkata dia kecaman yang dilemparkan sangat meng.arut kerana dia mempunyai 10 lagu dalam bahasa Melayu.

“Saya pun nak juga fasih bercakap bahasa Melayu macam dia, tapi dah tak s.yok la apabila orang bandingkan kami padahal selama ini saya dah menyanyi sepuluh lagu dalam bahasa Melayu,” katanya.

sumber: rotikaya, mstar

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Borak La Apa Pon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut: