Netizen P3rli DSV Muatnaik Video Pr0mosi Di IG, Walaupun Dah Kaya Tapi Masih Kem4ruk Duit

Baru-baru ini jutawan k0smetik terkenal, Datuk Seri Vida (DSV) mencvri tumpuan netizen apabila dia dilihat tertidur ketika bersiaran langsung di TikT0k bagi tujuan mempr0mosikan bar4ng juaIannya.

Tampil memberi respon mengenai video tersebut, DS Vida berkata dia kadang-kadang berasa penat kerana terlalu berusaha untuk mencari rezeki.

DS Vida juga sempat mengucapkan terima kasih kepada mereka yang selalu menyokongnya dalam bidang perniagaan yang diusahakan kini.

 

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen meninggalkan respon yang pelbagai.Kem4ruk duit walaupun dah kaya raya. End la dulu Iive tu dah bangun nanti sambung balik. Ke nak tlru sajat? nak viraI? Dengan video tido je?.

Semua sedia maklum, persengk3taan antara Datuk Seri Vida dan bekas pembantu peribadinya, Iqbal Zulkefli telah tam4t baru-baru ini.

Selepas beberapa bulan ‘berper4ng’ di media s0sial, Vida atau nama sebenarnya Hasmiza Othman memilih menamatkan persengk3taan dan membuka kisah baharu bersama Iqbal yang juga seorang usahawan.

Menerusi satu hantaran di laman Instagram, usahawan berusia 51 tahun itu mengakui terdapat hikmah atas perkara berlaku dan ingin memperbaiki hubungan yang sudah terjalin sejak lapan tahun lalu.

Malah ada juga yang berkata DS Vida sering membazlrkan duit dengan perkara-perkara tidak bermanfaat seperti membuat muzik video lagu-lagunya di YouTube.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: beautifulnara/achikdia.com