Reen Rahim P0st Gambar Terbaru Di lG Tarik Perhatian Netizen, Bertaubat SebeIum Semuanya TerIambat

Umum mengetahui penampilan pelakon cantik, Reen Rahim sering tampil dengan imej s3ksi dan daring sehingga fotonya dijadikan modal bualan luc4h warganet lelaki.Terbaharu, penampilan Reen Rahim sekali lagi menjadi bualan ramai apabila dia berkongsi beberapa foto yang dikatakan ‘s3ksi’ dan tidak manis dipandang.

Pelakon cukup popular dengan karakter Kak Su dalam sebuah drama, Reen Rahim ini nampaknya semakin diminati ramai. Lakonannya cukup selamba membuatkan ramai terhibur dengannya.Malah baru-baru ini Reen Rahim muncul dalam drama 7 Hari Mencintaiku musim ketiga sebagai Fatin.

Tidak dapat dibayangkan apa pula karakter Fatin ini akan lakukan pada hubungan suami isteri, Khuzairi dan Mia Adriana.Namun baru sahaja beberapa episod kemunculannya telah berjaya menambat hati penonton. Manakan tidak, karakter Fatin ini nampaknya agak kelakar dan selamba orangnya.

Netizen berharap sangat agar Reen dapat mengikut jejak rakan artis lain yang kini sudah berhijrah ke arah kebaikan seperti ada yang sudah berhijab sepenuhnya termasuk berniqab.Malah, mereka juga berharap agar Reen bertaubat sebelum semuanya terlambat. Seperti biasa, setiap hantaran tersebut sentiasa menerima k0men neg4tif daripada warganet yang rata-ratanya terdiri daripada kaum lelaki.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami, Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Facebook Reen Rahim Official/achikdia.com