Kerana Rasa Terpinggir, Rita Rudaini K0men PuIa 1su Guru Di4singkan Ke Dlm Set0r Z1nk, Dah Dva D0s Pun Goy4ng Dengan Cikgu Tak V4ksin Ke

Sebuah video vi.ral seorang lelaki mengakui dirinya guru yang mengajar di Sekolah Menengah Kebangsaan St Michael, Ipoh, Perak mencur1 perh4tian pelakon Rita Rudaini.

Lelaki bernama Hafizan dalam video tersebut mend4k,wa dia di4singkan oleh pihak sekolah dan perlu menjalankan kerjanya dalam sebuah stor z1nk yang tidak selesa.

Rita berkongsi video tersebut di ruangan Instagram Story beserta pandangannya.

“Aik? Dah kena dua d0s pun goyang dengan cikgu tak v4.ksin ke cik pengetua dan cikgu-cikgu lain?”

“Nanti m4ti pegang bendera putih,” tulisnya.

Dalam video berkenaan, Hafizan juga mendkwa diberik.an stor Pendidikan Jasmani pada mulanya namun disebabkan banyak barangan dan kawasan laluan, dia ditukarkan ke stor zink yang p4nas itu.

Sementara dalam perkongsian sebelumnya, Rita menasihati golongan yang telah menerima v4ksinasi lengkap untuk berd1siplin dan telus selain mendapatkan d0s pengg4lak bagi yang telah menerima temu janji.

“Korang yang dah fully vaccin4ted please la dis1plin dan t3lus, jangan la keteg4q…”

“K3s dah naik ni sebab korang ingk4r tem.uj4nji booster,” tulisnya menerusi Instagram Story.

Rita turut menyertakan foto tangkap layar ken.yataan Menteri Kesihatan Khairy Jamaluddin (KJ) yang mengatakan kadar kemasukan ke hosp1tal sudah men1ngkat.

Dalam kenyataan sama, KJ turut menasi.hati orang ramai yang sudah menerima temuj4nji d0s pengg4lak untuk pergi mendapatkannya.

Terdahulu, Rita pernah menjadi bualan hangat netizen apabila berkongsi amalan merebus bunga cengkih di kediamannya.

Selain itu, Rita juga selesa digelarkan sebagai pros4fe dan bukannya ant1v4ksin kerana dia sendiri pernah mengambil v4ksin lain sebelum ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jan.gan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Gempak

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Borak La Apa Pon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut: