Rupanya Pelakon Lelaki Ini Kurus Sebab His4p D4dah, Menipv Kononnya Terkena Bvatan 0rang

Sebelum ini, seorang pelakon lelaki mendakwa perubahan badannya yang semakin cengkung dan kurus berbanding dahulu adalah disebabkan dirinya disihir oleh individu yang tidak dikenali.

Katanya berulang kali, berat badannya turun mendadak sampai 20 kilogram adalah disebabkan disihir oleh individu berkenaan. Malah, aktor berkenaan juga mendakwa terkena buatan orang sehingga tiada tawara yang diterima selain tergamak menipu rakan media berhubung perkara itu selama ini.

Rasa geram, rupanya hisap dadah!

Terbaharu, memetik laporan BOOM, aktor berkenaan yang juga sudah berkahwin sebenarnya mengambil dadah dan bukannya disihir sehingga mengakibatkan tahap kesihatannya merundum.

“Dakwanya dulu, berat badan turun mendadak sampai 20 kilogram akibat sihir, tapi rupa-rupanya… ‘mentekedarah’ dadah!” lapor BOOM!

Dahlah hisap dadah, belasah isteri pula

Bukan itu sahaja, pelakon berusia lewat 20-an berkenaan dikatakan sudah hilang pertimbangan sehingga sanggup membelasah isteri sendiri. Difahamkan kejadian tersebut dilaporkan kepada pihak polis namun tidak dihebohkan di media sosial.

“Mujur tak kecoh isu dia pukul bini. Kalau tidak terbuka pekung,” tambah BOOM!

Selain itu, pelakon lelaki berkenaan dikatakan tidak bekerja dan hanya bergantung kepada isterinya yang sudah berhenti kerja di sektor awam yang kini sudah melakukan ‘product review‘ di media sosial.

Seandainya benar dengan dakwan tersebut, diharapkan agar pelakon berkenaan berhenti menggunakan media dengan cerita rekaan jin, syaitan bagi meraih simpati mendapatkan kerja. Tidak salah kalau menceritakan hal sebenar, asalkan tidak menipu media.

Dan. ingatlah bahana dadah boleh merosakkan diri dan hubungan kekeluargaan. Moga kembali ke pangkal jalan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: BOOM/achikdia.com