Sajat Bvat HaI Lagi Sehingga Adiknya Sajat, D4kwa Abang Kaki KeIentong Makan Duit 0rang

Beberapa hari lalu hangat diperkatakan apabila nama usahawan kosmetik sensasi Sajat menjadi perhatian apabila dilihat saling berbalas kenyataan dengan adiknya, Mustika di media sosial.

Menerusi satu perkongsian di Instagram, Mustika meluahkan rasa kecewa apabila dikecam oleh pengikut abangnya itu untuk menjatuhkannya.

“Aku tak kacau kau.. aku nak cari rezeki untuk keluarga. Kau tak ada anak Sajat. Kau tak tahu apa rasanya jadi perempuan hidup dengan segala penipuan kau.

“Kau tabur fitnah, bukak aib, guna segala duit untuk control media kau tak ada perniagaan.. kau sekarang kerja apa pun aku je tahu tapi kau guna duit tu untuk bunuh adik kau sendiri. Kau dengan segala penyokong kau sebuk berkempen jatuhkan aku,” tulisnya.

Mustika turut mendedahkan abangnya itu juga seorang kaki penipu dan menganiaya orang demi mengaut keuntungan serta sanggup menggunakan wang untuk mengawal orang lain.

“34 tahun aku kenal kau! Youtube halal kah aku itu bukti! Aku lah adik yang di pijak supaya kau naik! 50k aku tolong kau ketika takda siapa percaya kau boleh buat business! Tapi akulah yang tolong ku!

“Penipu!!! Kau penipu makan duit orang ramai!! Kak Watie yang setia dari mula kau naik pun kau sedaya jatuh, saman, malukan. Itu keluarga kau! Cousin kau! Sebab kau penipu la dia menang kes saman tu!!” tulisnya.

Dalam pada itu, Mustika turut mendakwa Sajat mempergunakan adik bongsu mereka sebagai penama untuk membuat pinjaman bank sehingga namanya disenarai hitamkan. Mustika turut Sajat sebagai dajjal kerana menyebar fitnah tanpa bukti.

“Begitu la nasib semua yang pernah kenal MUHAMMAD SAJJAD. Adik bongsu kau pun kau buat smpai blacklist!! Pinjam acc adik bongsu kau sampai dia tak boleh buat pinjaman. Dia selalu pakai rantai mata!! Check rantai mata tu terang lagi bersuluh!!” tulisnya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: rk/achikdia.com