Sedih W4nita lni Menangls Dipvkul Tunang, Terus Dikep0ng 0r4ng Awam. Akhlrnya Tunang Cerita Perkara Sebenar

Tular sebuah video menunjukkan seorang wanita yang travma, didekati beberapa wanita, dipercayai telah dipvkul tunangnya. “Pasal benda kecik je…” Perkongsian di Tlktok mendapat perhatian ramai yang ge,ram dengan tindakan lelaki tersebut, berani menaikkan tangan ke atas wanita.

Dari pertanyaan orang ramai, wanita mngsa pukvl tersebut membuka cerita bahawa pergadvhan tercetvs kerana benda kecil sahaja, namun tiba-tiba tunangnya mengamvk dan mennukvlnya.

Dah dikepung orang awam. Lelaki tersebut pula dilihat telah dikepung orang awam akibat tindakannya memukvl wanita berkenaan. Malahan, slap dima,rah dan diteggr oleh beberapa orang lelaki atas tindakan kasar yang dilakukan.

“Tinggalkan je dik, tk boleh buat suami orang gitu…” Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netlzen ger,am melihat apa yang berlaku di samping menasihatkan wanita berkenaan agar segera angkat kaki dari lelaki panas ba,ran begitu.

Malahan, ramai juga yang memberi nasihat bahawa lelaki yang bar,an, sukar diubah.

“cari laki yg klakar…xhnsem xpa..tpi sntiasa snyum..”

“Putus je sis..jngn anggap.. “ohh dia pnas baran rupanya, tapi aku prcaya lpas khwin aku boleh ubah dia. NO.. merana diri nnti”

“Tinggal kan dia, kawen dengan syaa”

“apa pon alasan laki to ..Klau dh baran kaki tangan senang naik ..baik fikir seabis baik ..k,es sy dulu lebih kurang mcmni nasib blom tunang putus je”

“by the way tudung merah to lawa”

“siapa pompuan to baik la putus tunang sblm kawin.. ni baru tunang dah kawin Ig la. baik selamatkan dr dulu sis”

“Biasa Iah kan dalam hubungan mesti ada gaduh2…” Susulan tularnya video tersebut, muncul satu video penjelasan, menyatakan bahawa mereka kini telah berbaik.

Malahan kedua-duanya juga mengatakan bahawa pergadvhan adalah biasa dalam perhubungan, buat netlzen garu kepala.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Redaksi