Ser|k Lima Kali Putvs Cinta, Adibah Noor Tekad Hidvp Membujang

Pernah lima kali mela.lui epi.sod put.us cinta, penyanyi Adibah Noor ser.ik untuk mengi.mpikan kehidupan beru.mah tangga apatah lagi semua bek.as keka.sihnya ti.ada niat untuk menghala.lkannya.

Mengakui kehidupa.nnya kini cukup sempuna tan.pa lelaki, Adibah berkata dia tek.ad untuk hidup memb.ujang tanpa insan be.rgelar su.ami di sisi.

“Juj.ur saya pernah pu.tus cinta sebanyak lima kali. Pengala.man pa.hit itu buatkan saya dah tak san.ggup alami masal.ah yang sama lagi. Semua lelaki itu tak nak kahwin dengan saya. Jadi saya se.rik,” ujarnya.

Kata Adi.bah lagi, melihatkan faktor usian.ya yang semakin menin.gkat, dia re.la untuk hidup berse.ndirian dan memb.eri fokus dengan kerjaya.

“Lebih baik jaga diri sendiri, kelua.rga dan fokus terhadap kerjaya seni. Kelua.rga pun tak perna.h des.ak. Sejak solo, saya membela kuc.ing hampir 20 ekor. Hidup saya cukup sem.purna tanpa kehad.iran seorang lela.ki bernama suami,” katanya.

Menjawab persoalan ramai menge.nai keputus.annya untuk menyertai Gegar Vaga.nza musim kel.apan, penyanyi Adibah Noor berkata ia dib.uat atas das.ar soko.ngan peminatnya.

Menurut Adibah, ini merupakan kali pertama dia ditawa.rkan untuk memasuki program realiti itu dan ramai pemi.nat meminta untuk menyertainya.

“Ini adalah kali pertama saya dita.warkan dan setiap tahun GV berlaku, orang ramai yang menyokong meminta supaya saya menyertainya. Please join kata mereka. So kali ini apabila ditawarkan, saya terus setuju demi peminat,” katanya.

Meskipun pernah menjadi juri dalam beberapa pertan.dingan realiti, Adibah berkata dia bers.edia untuk menerima apa sahaja kritikan.

“Saya ba.kal menjadi ‘mu.rid’ yang baik kali ini dan tidak akan masuk ke da.lam aura yang orang sedia maklum ker.ap pro.tes dan asyik nak ‘compl.aint’. Ikut je lah, saya akan cu.ba,” katanya.

Konse.rt ming.guan GV8 akan mula bersia.ran secara langsung pada setiap Ahad, pukul 9 malam bermula 21 November 2021 dan disiarkan secara eksklus.if menerusi Astro Ria.

sumber: rotikaya

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Borak La Apa Pon

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Kerana support kami! Thank You!

PERHATIAN:
Pihak admin tidak akan bertanggungjawab secara langsung atau tidak langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau segala komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian terima kasih.

Anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah iniyang dikongsikan seperti berikut: