SeteIah Ada Jejaka Nak Usha Sera, Terus Shuk Sahar KeIuar Statement “Baru Ku Sedari Its All About Family” Buat Ramai Kvrang Senang

Namanya tidak asing lagi dalam cetuskan kontr0versi. Sebut saja Shuk Sahar atau nama sebenarnya Mohammad Shukri Mohamed Sahar seringkali orang ramai akan mengec4m tindakan yang dilakukannya.

Difahamkan, setelah sekian lama tidak bertemu dengan anak-anak, akhirnya Shuk dilihat terbang ke Sandakan Sabah bagi bertemu dengan anak-anak iaitu Nur Qurratu Ain dan Nur Assyifatu Aimi.

Terdahulu, isteri pelawak tersebut telah membawa anak-anak ke kampung halamannya Sandakan untuk meraikan Hari Raya Aidilfitri bersama keluarga tanpa suami di sisi.

Hal ini kerana, selain tidak sempat bertemu sejak Ramadan, Shuk turut tidak dapat merayakan kedatangan Hari Raya Aidilfitri pada tahun ini dengan dua puteri kesayangannya itu.

Melepaskan rindu dengan anak-anak, Shuk turut memuat naik gambarnya bersama Ain dan Aimi dengan kapsyen yang berbunyi: “Baru ku sedari it’s about family,” tulisnya.

Tulisan Shuk atau nama sebenarnya, Mohammad Shukri Mohamed Sahar, 36, itu bagaimanapun menimbulkan rasa kurang senang dalam kalangan netizen.

Mungkin disebabkan polemik rumah tangganya bersama isteri, Rossalennah Natassyiah Asshafera atau Rossa Sera yang tidak berkesudahan, pengguna media sosial seolah-olah memerli kembali Shuk di ruangan komen.

Sebelum ini, Shuk beberapa kali ditangk4p berkelakuan cur4ng dengan isterinya namun atas dasar sayang dan masa depan anak-anak, isterinya memaafkan segala kesalahan yang pernah dilakukannya.

Shuk dan isteri mendirikan rumah tangga apada 2015.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Gempak/Achikdia