SeteIah Lama Berdiam, Akhirnya Medla lndonesia Lapor Engku Emran Dan Noor Nabila Sebenarnya Sudah Pun Bercer4i

Sejak mingu lalu hangat diperkatakan mengenai rumah tangga kakak kepada selebriti popular, Neelofa iaitu Noor Nabila apabila usahawan itu mem4dam semua gambar bersama suami, Engku Emran di Instagram.

Hasil tinjauan mendapati, gambar pernikahan mereka juga tidak kelihatan malah Nabila turut menukar gambar profil Instagram miliknya itu.

Bagaimanapun, sejak beberapa hari lalu tular apabila beberapa media Indonesia melaporkan pasangan itu dikhabarkan sudah bercer4i.

Hasil tinjauan mendapati, turut tular di aplikasi TikTok apabila ada pengguna memuat naik laporan-laporan berita itu.

Turut menjadi perhatian, ada yang menulis tajuk bekas suami Laudya Cynthia Bella dikhabarkan bercer4i serta mengatakan Engku Emran bukan orang sembarangan.

Perkongsian video itu mendapat pelbagai reaksi daripada netizen Malaysia yang turut terkejut dengan laporan berkenaan kerana tiada laporan mengenai perkara itu keluar daripada media Malaysia serta bertanya mengenai kesahihan berita tersebut.

Sebelum ini, turut hangat diperkatakan apabila lain pula ditemui di Instagram milik Engku Emran dimana kali terakhir dia memuat naik gambar berdua ketika ulang tahun perkahwinan mereka pada Mac lalu.

Bagaimanapun, sehingga kini status rumah tangga mereka masih menjadi tanya apabila kedua-duanya hanya mendiamkan diri.

Noor Nabila Pad4m Gambar Suami, Ini Pula Ditemui Di IG Engku Emran

Sejak semalam hangat diperkatakan mengenai rumah tangga kakak kepada selebriti popular, Neelofa iaitu Noor Nabila apabila usahawan itu memadam semua gambar bersama suami, Engku Emran di Instagram.

Hasil tinjauan mendapati, gambar pernikahan mereka juga tidak kelihatan malah Nabila turut menukar gambar profil Instagram miliknya itu.

Bagaimanapun, lain pula ditemui di Instagram milik Engku Emran dimana kali terakhir dia memuat naik gambar berdua ketika ulang tahun perkahwinan mereka pada Mac lalu.

Namun, sehingga kini status rumah tangga mereka masih menjadi tanya apabila kedua-duanya hanya mendiamkan diri.

Nabila dan Engku Emran mendirikan rumah tangga pada 19 Mac tahun lalu. Terdahulu, Nabila pernah mendirikan rumah tangga dengan Sharnaaz pada 31 Mac 2017 dan bercerai secara hakam pada 9 Julai 2020. Pasangan itu dikurniakan seorang cahaya mata, Jebat Jayden.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: rotikaya/achikdia.com