SeteIah Sera Lvah Penat Pur4-Pur4 Bahagia, Netizen B3rang, Sepatutnya Buat Je Jangan Lvah Di SosiaI Media

Ibarat telur di hujung t4nduk. Itulah situasi rumah tangga pelawak Shuk Sahar dan isteri, Rossalennah Natassyiah Asshaferah yang masih belum menemui titik n0ktah.

Sekian lama mendiamkan diri, Rossalennah atau lebih mesra disapa Sera memuat naik sebuah hantaran meluahkan perasaan yang sedang ditanggung.

Menurut Sera, sudah terlalu lama dia berpur4-pur4 kuat, padahal diri sendiri menjerit meraung penat.

Kau tahu apa yang penat? Tidur dengan hati yang k3cewa, dan mengharapkan bila aku bangun nanti aku akan gembira dan semuanya pulih seperti sediakala.

Tapi bila bangun, k3cewa itu tak hilang dan aku pilih untuk pur4-pur4 bahagia. Netizen titip kata semangat.

“Kenapa perlu nak ucapkan perkataan “pur4-pur4 bahagia”..ni akan menyebabkan org belah sana gelak tau. sepatutnya buat je jgn luah di sosial media. bahagia bersama ank2…. insyaallah tu yg
terbaik”

“Tak payah nak kec3wa.…..u just move on n jgn pandang ke belakang lagi.past is past n now u just happy kan hidup u n anak anak sahaja…don’t give second change lg kpd org yg buat u kec3wa n sengs4ra …anyway u cantik sekarang”

“Jgn kec3wa..terus saja berjalan. insyaallah aIIah maha baik …dia gantikan yg terbaik di hadapan”

“Just move on.ruginya kec3wa utk benda yg tak”

“membahagiakan..siyes….u deserve better & better life…syukur selalu.Allah dah bg byk petunjuk redha & bangkit demi anak? & diri sendiri”

“Sesuatu yg jadi maknanya Allah bg peluang u hidup lebih baik dan bahagia … Terus jadi wanita yg kuat….dekatkan diri dengan Allah selalu”

“InsyaAllah hati h bahagia dan membahagiakan”

Biarpun tidak mendedahkan secara terperinci namun orang ramai tahu berkait rapat dengan perg0lakan rumah tangganya.

Di ruangan komen, rata-rata warganet menasihati Sera untuk tidak lem4h dan mencari kebahagiaan bersama anak-anak.

Kata netizen, mereka enggan pihak ketiga bertepuk tangan melihat kes4kitan yang sedang ditanggung oleh Sera.

Untuk rekod, Shuk mendirikan rumah tangga dengan Sera pada tahun 2015 dan dikurniakan dua cahaya mata perempuan.

Terdahulu, lsu perg0lakan semula rumah tangga Shuk dan Sera, tular di media sosial berikutan pendedahannya tentang Shuk yang did4kwa berlaku cvrang.

Menerusi beberapa perkongsian hantaran yang dimuat naik Rossalennah di Instagram, dia mendedahkan Shuk masih lagi menjalin hubungan bersama wanita lain dan lsu berkaitan berulang kali bertebaran di media sosial dan di media massa.

Rentetan lsu kecvrangan, Shuk juga berputih mata kehilangan posisinya sebagai penyampai radio apabila pihak pengurusan stesen radio tersebut sekitar awal tahun lepas, mengesahkan bahawa perkhidmatan Shuk dig4ntung serta merta.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber : ob/viralbollywoodnews/achikdia.com