Shuhada Tuntut Kos Gugurkan Kandungan, Hafidz Roshdi Dakwa Ada Bukti

Konflik rumah tangga antara pelakon Hafidz Roshdi dan isterinya, Nurul Shuhada Mohd Shukri masih lagi belum selesai apabila pelakon itu memaklumkan telah melaporkan wanita tersebut kepada pihak polis.

Sedih dengan keguguran anak ketiga

Hafiz yang ditemui selepas sebutan pengesahan lafaz cerai terhadap isteri di Mahkamah Syariah Shah Alam menyatakan sedih diatas keguguran anak ketiga mereka yang dimaklumkan oleh peguam pada 5 Mei 2023.

Memetik laporan dari Instagram Melodi, pelakon filem Pusaka berkenaan mengatakan yang laporan polis dibuat kerana mendakwa yang isterinya ada meminta kos untuk menggugurkan kandungan dan dia menegaskan mempunyai bukti berhubung perkara itu.

Perbicaraan ditangguh ke 20 Jun

Dalam pada itu, bekas peserta Hero Remaja berkenaan juga mengatakan berkali-kali mencuba untuk bertemu anak-anaknya yang kini berada di dalam jagaan isteri namun belum lagi berkesempatan.

Setakat hari ini, kes sebutan cerai Hafidz dan Shuhada telah ditangguhkan pada 20 Jun nanti.

Untuk rekod, Hafidz Roshdi telah mendirikan rumah tangga dengan Shuhada pada 30 April 2016 dan dikurniakan dua orang cahaya mata.

Namun begitu, pada awal tahun ini, isterinya telah mendedahkan kecurangan pelakon tersebut dengan seorang wanita. pelakon berkenaan juga dikatakan telah mencederakan Shuhada sehingga wanita itu menerima 10 jahitan di muka.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: achikdia/meloditv3