Syakilla Men4ngis, NetIzen Kata Apa Lah Yang Syakilla Buat Sampai Fizi AIi Cepat Sangat Move 0n, I Terima KaIau U Datang Balik

Sedia maklum, masjid yang dibina oleh pelakon Shakila Khoriri dan penyampai radio, Fizi Ali tidak dapat bertahan lama setelah mereka mengumumkan pencera1an setelah 4 tahun bersama.

Shakila atau nama sebenarnya, Nurul Shakilla Mohd Khoriri baru-baru ini ada bercakap tentang t0pik yang sememangnya ramai bertanya iaitu mengenai perasaannya selepas bercera1 dengan bekas suami dalam satu wawancara.

‘Interview’ tersebut telah dimuat naik oleh seorang pengguna di TikTok dan ia memaparkan pelakon tersebut menang1s semasa mengvlaskan berkenaan perasaannya.

Menurut Shakila, beliau mengakui masih menyayangi Fizi dan tidak menolak takd1r jika masih mempunyai jod0h untuk bersama. Malah, Shakila sambil menangis berkata dia akan terima dengan hati terbuka jika Fizi ingin kembali dengannya.

Luahan pelakon tersebut telah meraih perhat1an warganet dan rata-ratanya bers1mpati atas apa yang telah berlaku serta kes1an apabila melihat wanita itu menangis.

Dalam pada itu, ada juga net1zen yang ‘menuding jari’ kepada Fizi dengan berkata dia akan berasa menyesal satu hari kelak kerana ‘move on’ terlalu cepat dan ingin mencari pengganti.

Sekadar info, Shakila dan Fizi mendirikan rumah tangga pada tanggal 18 Februari 2018 dan mereka telah dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama, Ameena Sofia.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Beautifulnara/Achikdia