Usahawan Dikec4m Netizen, Ditvduh Jadi Punca Kak Long Tak Makan Saman, Apa saIah saya?

Belum surut isu sebuah stesen TV menjemput Kak Long atau nama sebenarnya Wan Nor Baizura sebagai tetamu dalam salah satu program mereka, sekali lagi dia mendapat perhatian netizen selepas kecoh videonya mengajuk orang kelainan upaya (0KU).

Disebabkan sifat Kak Long yang kalis kec4man dari netizen, ramai yang cuba ‘membongkar’ apakah puncanya dan hasil carian mereka mendapati salah seorang usahawan dikatakan telah menjadi ‘sifu’ kepadanya.

“Saya cuma ajar setting ads je”

Ekoran itu, di sosial media terutamanya di Facebook dan juga Twitter, usahawan ini menerima kec4man netizen yang mengatakan dirinya menjadi punca kepada sikap sambil lewa Kak Long yang tak makan ‘sam4n’.

Ekoran itu, usahawan ini yang sedar bahawa dirinya telah menerima kec4man bertubi-tubi selepas ‘ditvduh’ menjadi punca segera memuatnaik status di Facebook miliknya dengan menjelaskan situasi sebenar.

Difahamkan bahawa dia juga terkejvt kerana namanya turut dikaitkan dengan Kak Long walaupun bukanlah dirinya yang mengajar untuk buat perkara-perkara yang mudah dikec4m orang ramai.

Perkongsian status itu telah mendapat komen dari netizen yang rata-rata mengatakan bahawa sesiapa yang terlibat dengan isu ini pasti akan terpalit juga kec4man kepada dirinya kerana beranggapan seperti mereka menyokong semua tindakan Kak Long.

Hmmm…Min harap Kak Long takde lagi lah buat hal lepas ni… Memang habis satu Malaysia dok bercakap pasal dia.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: LM