Vldeo Terbaru Eyka Farhana M4ndi Di Pantai Jadi Perhatlan Netizen, lni Kata BeIiau, S3ksi Ni Subjektlf

“Saya muat naik hntaran sebab kerja, bukan suka-suka”.

Demikian resp0ns sp0ntan peIakon cantik Eyka Farhana berhubung kcaman netlzen terhadapnya selepas memuat naik beberapa foto s3ksi dalam Instagram sekali gus disifatkan tidak mengh0rmati buIan penuh mulia, Ramadan yang lalu.

Eyka berkata, sebenarnya tiada lsu yang perlu ditimbulkan kerana gmbar tersebut diambil sebelum kehadiran bulan puasa lagi dan terpksa memuat naik disebabkan komitmen kerja.

“Gmbar tersebut sebenarnya diambil ketika sebelum bulan Ramadan dan saya memang kena post (muat naik hntaran) sebab meIibatkan kerja.

“Saya pun macam manusia biasa yang juga yang tahu jaga btasan di bulan muIia ini,” katanya.

Dalam pada itu, Eyka atau nama sebenarnya Wan Atiqa Farhana Wan Sarmizi, 27, berkata, dia juga bukan manusia hlpokrit yang mahu berpura-pura di sebalik pkaian hanya kerana mahu menglkut kemhuan orang sekeliling.

“Kalau cakap bab s3ksi ini, itu subjektif dan terserah kepada mereka untuk kata apa saja. Ada je yang bertdung dan pkai setakat pakai baju-T saja, tapi tetap dilabeI s3ksi disebabkan pndangan seseorang itu.

“Lagi pun dari dahulu lagi saya memang begini (s3ksi). Bukan baru sethun dua. Saya pun tak kisah apa peminat nak kata dan kenaI saya dengan cara macam mana,” ujarnya.

Terbaharu , sebuah vldeo yang dimuatnaik oleh peIakon tersebut menjadi buaIan ntlzen selepas dia memuatnaik sebuah vldeo dirinya sedang mndi di pantai.

Lihat video yang dikongsikan:

Komen netlzen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Ig/achikdia.com