WaIaupun Hanya Guravan, SeIamba Bvka A1b lsteri ApabiIa Svami lni Siarkan Benda Yang Tak Patut Buatkan Netizen B3rang

Media sosiaI sememangnya ter.buka untuk sesiapa sahaja. Tidak kisahlah jika mahu menggunakannya untuk tujuan perniagaan, pr0m0si diri ataupun berkarya, ia adalah hak individu itu sendiri.

Namun, sebagai masyarakat yang mem.punyai rasa maIu dan boleh berfikir dengan baik, rasanya setiap kandungan k0nten yang ingin dikongsikan haruslah difikirkan terlebih dahulu ris!ko yang bakal berlaku di kemudian hari.

K0nten gurauan tapi ‘mengundang’

HaI ini samalah seperti muat naik seorang Influencer yang dikenali terutamanya di TkT0k apabila memuat naik k0nten gurauan yang dilihat agak memaIukan isterinya sendiri.

Mana tidaknya, menerusi video tersebut, dia telah ber.kongsi momen isterinya yang juga TkT0ker bertubuh genit mahu memakai p4mpers anak mereka kerana s4kit perut.

Wanita itu juga dilihat seakan kurang selesa dengan tindakan suaminya walaupun ketika itu lelaki berkenaan menganggap ia hanya bergur4u.

AiB isteri selamba tayang

Walaupun video tersebut sudah hampir seminggu dimuat naik, namun seramai 4 juta lebih viewers telah menonton dan rata-rata yang meninggalkan komen berasa kurang selesa dengan guraun keterlaluan tersebut.

Kebanyakan mereka menganggap apa yang dilakukan sang suami itu sangat tidak patut kerana seolah-olah membuka a!b isteri yang jelas-jelas berada dalam keadaan tidak selesa.

Memang semua benda kena tayang ke?

Walaupun kebanyakan mereka mengec4m tindakan kurang bijak seperti itu, tapi tetap ada yang memberikan nasihat supaya dia berfikir dengan matang terlebih dahulu selepas ini dalam membuat konten agar tidak timbul fitn4h di kemudian hari.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

Sumber: OMM/achikdia.com