Wanita Ini Pasrah Dua KaIi Di C3rai Dan Rujuk SemuIa Gara-Gara Suaminya Cvrang Dengan Gadis 15 Tahun lni

Bukan mahu menyibuk haI rumah tangga orang lain, tetapi tuan empunya badan yang mahukan nasib diri terbeIa dengan meminta ia disebarkan bagi memastikan hubungan perkahwinan yang dibina tidak tercemaar.

Rumah tangga dig4nggu budak 15 tahun

Hal tersebut dilakukan oleh seorang pengguna TikT0k dikenali sebagai Aen Syafiqa apabila memuat naik beberapa gambar dan video buukti kecur4ngan suaminya dengan seorang remaja baru berusia 15 tahun.

Dalam kapsyen yang ditinggalkan, ibu dua anak itu memohon orang ramai supaya dapat menularkan tentang gadis 15 tahun berkenaan kerana dikatakan sedang bermain cinta dengan suaminya hingga rumah tangga mereka berada di hujung tanduk.

Mak ayah pelakv pula tud0h tak pandai jaga suami

Wanita terbabit memaklumkan yang gadis itu mulai memorak perandakan rumah tangganya pada September tahun lalu sehingga awal tahun ini.

Namun, suaminya mengakui silap dan memohon maaf. Akan tetapi, sejak bulan ini mereka kembali berhubung sehingga keluarga gadis terbabit mengatakan dia tidak pandai menjaga suami.

“pernah porak per4ndakan rumahtangga aku. dari bulan 9/2021 hingga bulan 1/2022 , aku maafkan . laki aku pun masa tu dah dapat balasan . tapi diam2 korang contact balik tanya khabar la konon !
bulan mei 2022 masih berhubung eh , sampai family betine ni cakap aku tak pandai jaga laki ke? tolong viralkan. aku penat dah ni.” tulisnya.

Bebudak lagi dah sembang pasal cer4i

Difahamkan, pengguna TikT0k itu dan suaminya sudah dua kali bercer4i namun tetap rujuk demi sayangkan anak-anak mereka.

Dia juga menunjukan tangkapan layar perbualan gadis tersebut yang meminta agar suami Aen Syafiqa mencer4ikannya.

Fight secara profesional di m4hkamah

Perkongsian tersebut telah mendapat perhatian ramai yang rata-rata ger4m dengan per0sak rumah tangga orang walaupun baru setahun jagung serta sang suami yang sakan mengejar cinta budak bawah umur.

Ada juga di antara mereka mempertik4ikan mengapa masih mahu rujuk dan haI tersebut dijawab oleh pengguna TikT0k itu.

Lain macam budak2 sekarang.

Sam4n je sis!

Bertepuk sebelah tangan tak akan berbunyi…

Banyak kali rujuk-cer4i boleh ke?

Rujuk sebab anak sulung selalu tanya.

Walau bagaimanapun, perkongsian berkenaan tidak dapat dipastikan kesahihannya dan mungkin hubungan pecintaan budak bawah umur itu tidak bertepuk sebelah tangan kerana suami kepada pengguna TikT0k berkenaan juga sama-sama suka.

Setakat ini belum ada sebarang penjelasan dari mana-mana pihak dan pendedahan ini dibuat oleh isteri kepada lelaki yang didkwa cur4ng itu sendiri ke media sosiaI untuk tatapan umum.

Sumber: TikTok Aen Syafiqa