Wanita Mirip Arw4h Siti Sarah K3cewa Ditvduh Ambil Kesempatan Keatas KeIuarga Shuib

Sebelum ini, pelakon veteran, Raisuddin Hamzah bertemu dengan seorang wanita yang dikatakan mirip wajah anaknya, Allahyarham Siti Sarah sempena ulang tahun kelahirannya.

Namun begitu, wanita berkenaan dikenali sebagai Nurul Amera melu4hkan rasa kes4l apabila ramai individu memberikan komen neg4tif terhadap dirinya.

Luah rasa kes4l

Menerusi video yang dimuat naik oleh Nurul Amera di TikTok, mended4hkan bahawa setiap hari dia menerima kec4man dan pelbagai komen neg4tif daripada warganet.

Tujuan saya buat video ni saya nak cerita yang sampai ke hari ini dan hari-hari lah saya dapat kec4man macam-macam.

Malah, Amera turut mengatakan sehingga kini dia tidak pernah membuat konten atau mengaku bahawa wajahnya mirip Allahyarham Siti Sarah.

Siapa yang dah lama follow saya dari dulu mereka akan tahu yang setiap kali saya post pasal diri saya, saya tak pernah lagi mengaku seiras dengan sesiapa sahaja.

Belum pernah buat konten lagi yang mengaku diri saya seiras ke apa. Banyak orang yang kec4m dan h1na saya dari Facebook ,Instagram, TikTok dan semua berfikiran neg4tif. Ada pun hanya beberapa orang je yang berfikiran positif.

VIDEO:

Dalam pada itu, wanita ini turut mengakui bahawa terdapat individu yang menvduhnya sengaja mengambil kesempatan hadir ke majlis ulang tahun berkenaan sedangkan niatnya hanya untuk berjumpa dengan pelakon veteran tersebut.

Kata saya ni menggatal, pergi sana sebab nak ambil kesempatan lah. Tapi saya pergi sana sebab niat saya nak jumpa ayah arw4h dan tak ada niat lain. Sebab dorang yang invite, ada rezeki kita jumpa lah.

KOMEN NETIZEN:

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Ob