Ada Hati Nak Nak Saman Lepas PukvI Isteri, Hafidz Roshdi Beri Tempoh 48 Jam Untuk Shuhada M0hon Maaf

Sejak minggu lalu hangat diperkatakan mengenai kemelut rumah tangga Hafidz Roshdi apabila menceraikan isterinya, Nurul Shuhada serta mencederakan ibu kepada dua cahaya matanya itu.

Sebentar tadi, perkongsian Hafidz menjadi perhatian apabila memuat naik surat terbuka buat Shuhada. Menerusi entri itu, Hafidz mendakwa apa yang dicanangkan oleh isrerinya itu adalah tidak benar.

Katanya lagi, ada kenyataan palsu oleh Shuhada sudah melampau mengaitkan serta mengaibkan keluarganya apabila ada menyebut adiknya bersubahat adalah satu fitnah.

Tambahnya lagi, susulan pendedahan tidak benar itu ada pihak menggunakan gambarnya, Shuhada dan seisi keluarganya sebagai topik.

Menurut Hafidz, perkara itu menyebabkan ketenteraman seluruh keluarganya terjejas di atas tindakan Shuhada.

Justeru itu, Hafidz meminta tempoh 48 jam agar Shuhada dana mana-mana pihak menarik balik segala penerbitan umum serta gambar keluarga.

Malah, Hafidz turut menuntut Shuhada memohon maaf secara terbuka dan terpaksa mengambil tindakan undang-undang buat mereka yang menyentuh maruah dan privasi keluarganya.

Dalam pada itu, Hafidz menegaskan dia masih lagi bapa kepada anak-anaknya dan meminta mana-mana pihak menghormati keputusannya.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Kredit: rk/achikdia.com