Ada Yang Menvduh Teman LeIaki Syazlin Zainal Kaki Pukvl Dan Se0rang Rapper, Terus Rakan Baik Syazlin TampiI PerjeIaskan

Sebelum ini, rakyat Malaysia dikejvtkan dengan berita yang menyayat hati apabila pelakon dan selebriti m3di4 s0si4l, Syazlin Zainal ditemui meninggl dnia selepas dipercayai terjatuh dari tingkat 22 sebuah pangsapuri, semalam.

Tak perlu buat andaian

Rakan Allahyarhamah Syazlin, Aida Husnina berharap agar orang ramai untuk tidak membuat sebarang spekulasi berhubung kemtian rakannya itu kerana bimbang boleh menjatuhkan fitnh.

Yang mana dah baca kenyataan rasmi tu betul lah tu. Tak perlu buat andaian itu ini.

Stop sebarkan benda yang boleh menjatuhkan fitnah. Saya tahu benda betul.

Lebih mengejutkan, ada individu yang mengakui bahawa dirinya adalah teman rapat kepada Syazlin mend4kwa arwah dipkul oleh teman lelakinya iaitu seorang penyanyi rap kumpulan tempatan.

Update di Twtt3r and everywhere cakap ‘bf arwah pukul apa bagai sebab tu arwah buat tindakan macam tu’ adalah tidak benar.

Kalau betul kenapa bf arwah masih berada dengan jenazah sampai sekarang. Polis buat postmortem 24 jam. Postmortem tak boleh tipu. Kalau betul mesti ada kesan kat badan. Pasukan forensik pergi rumah dia. Memang ada kesan bukti apa.

Jenazah dalam perjalanan

Difahamkan, teman lelaki arwah memberitahu bahawa mereka baru sahaja selesai solat jenazah dan sedang dalam perjalanan untuk ke Keramat, Kuala Lumpur untuk dikebumikan.

Kitaorang baru selesai solat jenazah. Sekarang ni dalam perjalanan ke Kuala Lumpur. Kami akan pergi ke rumah arwah dekat Keramat dan kebumi dekat area situ jugak.

Dalam pada itu, dia meminta orang ramai untuk mendoakan yang terbaik untuk arwah serta ditempatkan dikalangan orang-orang yang beriman.

Doa yang baik untuk arwah ya. Apa yang Aida boleh cakap depression is real.

Sama-sama kita doakan untuk arwah. Stop sebarkan benda tak betul.

Di Inst4.st0ry

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Jom Tekan Like Page Kami Di Bawah Artikel ni.

Sumber: aidahusnina/0hBulan/achikdia.com