Akhirnya Bekas Isteri Luqman Hafidz Rungkai Beritahu Sebab Sebenar Kenapa Mereka Bercer4i, Terima Kasih Rvntuhkan Rumahtangga Saya

Perk0ngsian bekas isteri kepada pelakon Luqman Hafidz iaitu Nurul Atiqah Mad Apandi di Instagram mengundang tanda tanya dalam kalangan netizen.

“Alhamdulillah. Terima kasih kepada @luqmanhafidzx & @eryn_gani kerana telah bersama-sama mervntuhkan rumah tangga saya”

“Semoga kalian bahagia di atas penderltaan dan kes3dihan saya. Sekian, Terima kasih,” tulisnya.

Bagaimanapun Luqman ketika dihubungi Gempak menegaskan dia tetap dengan pendiriannya untuk tidak memberi sebarang k0men melibatkan rumah tangganya.

Meleraikan pelbagai spekuIasi yang tercetus, pelakon Luqman Hafidz akhirnya mengakui sudah sah bercer4i dengan isteri, Nurul Atiqah Mad Apandi pada Jun lalu.

Pelakon Ola Bola itu berkata, harus membuka mulut tentang kisah rumah tangganya bagi menghentikan pelbagai pertanyaan dan khabar angin yang berterbangan sehingga menimbulkan fitn4h daripada pelbagai pihak.

“Sudah tiba masa untuk k0ngsi dan sahkan bahawa saya dan bekas isteri sudah berplsah pada Jun lalu secara baik di mahk4mah”

“Saya tak nak komen apa-apa… saya tetap dengan pendirian saya untuk tidak memberi sebarang ulasan,” kata Luqman ketika dihubungi Gempak.

Terdahulu, Luqman menerusi laman Instagram mengesahkan dia sudah berplsah dengan bekas isterinya secara baik di mahk4mah pada Jun lalu.

Terdahulu, Luqman mendirikan rumah tangga dengan Nurul Atiqah pada 20 Mac 2020 dan pasangan itu dikurniakan seorang anak perempuan iaitu Eve Laura pada 6 Februari 2021 yang kini berusia setahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: gempak/achikdia.com