Akhirnya Che Ta Meng4muk & D3dah SambiI M4ki, Sy4itan Mana Yang Menipv Sangat Ni

Pelakon Rozita Che Wan meminta pengikutnya supaya tidak terped4ya dengan tlpu-heIah individu tidak bertanggungjawab yang menggunakan gambarnya untuk melariskan produk jualan mereka.

“Syaltan mana yang menlpu sangat ni! Minta perhatian! Kami tak pernah minum jus bervk ni pun untuk kurus!”

“Jus korang tak laku sampai terpaksa menlpu nak sentil gambar aku,” tulisnya.

Kata Rozita atau Che Ta yang turut bertindak sebagai pengasas bersama dan duta ‘kecil’ jenama inai berkenaan, pihaknya sedar usaha membangunkan ekonomi golongan wanita mahupun suri rumah tidak pernah bern0ktah.

“Macam kami sering tekankan rezeki itu ada di mana – mana. Kami sedar ramai yang mengusahakan perniagaan inai kala ini, tapi tak kisah sekalipun sengit persalngan, kita terus berusaha”

“Sebab itu saya dan Anas sebagai pengasas mahu terus bantu 1 juta wanita di Malaysia tak kira apa status mereka untuk terus menjana pendapatan”

“Sekalipun kita sudah berada di fasa end3mik, di mana kerancakan ek0nomi terus melonjak, persaingan dan peluang untuk menjana pendapatan itu terus terbentang luas”

Dalam pada itu, Che Ta juga mengingatkan pengikutnya supaya tidak tertlpu dengan ikIan paIsu produk-produk tidak terkenal yang menggunakan gambarnya.

“Video kami ini tengah bercerita fasal produk kami sendiri, depa EDIT, depa promote produk depa! Cari makan cara k3ji sangat ni!” jelasnya.

Terdahulu, Che Ta memuat naik tangkap layar ikIan produk menguruskan badan yang memaparkan wajahnya sekaligus men4fikan perkara itu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: gempak/achikdia.com