Akhirnya InfIuencer Mengakv SaIah Tamp4r lsteri BaIik, Rvpanya Dah Cer4i Tahun Lepas, Bvkan lsteri Lagi

Baru-baru ini, tular beberapa tangkap layar berserta video memaparkan seorang usahawan dan pempengaruh media sosial melakukan hubungan sulit dan tergamak bertindak mengasari isterinya sendiri.

Setiap detik, ada sahaja pendedahan yang dibuat oleh isterinya dikenali Shermine Hau-Ah Moi di platform Facebook miliknya selain menyatakan sedang menyembuyikan diri daripada suaminya.

Mengaku salah tampar isteri

Terkini, tular beberapa tangkap layar daripada seorang pengguna TikTok mengenai perbualannya bersama influencer berkenaan dengan menyatakan dia mengaku telah menampar isterinya seperti mana orang ramai lihat baru-baru ini.

Jelasnya lagi, konflik yang berlaku antara dia dan Shermine sebenarya adalah mengenai ketiga-tiga anak perempuan hasil perkahwinan mereka selama lapan tahun.

“Kes pasal anak”

“Itu masa MCO (perintah kawalan pergerakan), memang salah saya, saya tak boleh balas tampar balik,” ujarnya.

Bagaimanapun, dia akan tampil membuat penjelasan mengenai semua yang berlaku terhadap dirinya termasuk dakwaan isteri mengatakan berlakunya hubungan sulit dengan pekerja sendiri.

Dah bercerai sejak tahun lepas

Sementara itu, influencer berbanga Cina tersebut juga mengakui dia sudah menceraikan isterinya sejak tahun lepas selain menegaskan isu berbangkit antara mereka hanyalah berkaitan anak-anak sahaja.

Sebelum ini, tular beberapa tanpa layar Shermine mendakwa suaminya mempunyai hubungan sulit dengan pekerja wanita berbangsa Melayu yang dipercayainya selama ini.

Malah, Shermine yang dikenali Ah Moi juga mendakwa suaminya dan pekerja wanita tersebut kerap kali ‘check in’ hotel sewaktu dia meluangkan masa bersama rakan-rakan.

Sumber: fbShermine Hau-Ah Moi/tt haikalazhae/achikdia.com