Akhirnya Ini Penjelasan Shakilla Khoriri Lepas 1 tahun Bercer4i, 0rang Yang Mungkin Akan Meny4kiti Saya

Setahun hidup solo selepas bercer4i dengan penyampai radio Fizi Ali, pelakon Shakilla Khoriri tidak pernah menyangka melalui pelbagai cabaran dalam kehidpan sepanjang 2022.

“Beberapa bulan saya seperti duduk di tahap paling bawah sepanjang kehidupan sebelum saya keluar dan berjalan menghadapi dunia nyata”

“T4kut dan macam-macam yang saya fikirkan tapi Allah tak pernah sedetik pun tinggalkan saya dan Ameena walau dalam apa keadaan sekali pun,” katanya.

Malah kata pelakon itu, dia kini lebih bahagia, tenang, bebas dan tidak lagi menyimpan dend4m di dalam hati.

“Sebenarnya kehidupan saya tidaklah sebvruk yang saya sangka, bahkan ia satu perjalanan yang sangat indah.

“Sangat bahagia dan tenang… makin laju saya berjalan sehingga nak berlari bila satu per satu hadiah Allah berikan,” jelasnya.

Sementara itu, Shakilla turut meluahkan rasa syukur dengan segala ujian, nikmat dan rezeki yang diberikan untuk tahun ini.

“Cukuplah dengan segala dvgaan, ujian, nikmat, bahagia, kekuatan, rezeki dan kesihatan yang Allah berikan sehingga hari terkahir untuk tahun ini… saya bersyukur”

“Semoga Allah kekalkan rasa bahagia ini sampai bila-bila. Jauhkan daripada orang yang mungkin akan meny4kiti saya dan Ameena,” katanya.

Untuk rekod, Shakilla dan Fizi berkahwin pada 18 Februari 2018, namun berplsah pada Disember 2021.Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang cahaya mata Ameena Sofia yang kini berusia tiga tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: mstar/achikdia.com