Akhirnya Iqram Dinzly Bvka Cerita Sebenar, Itu Buk4n Saya

Demikian kata pelakon, Iqram Dinzly ketika diminta mengulas mengenai video tvlar memaparkan individu mirip dirinya yang memakai pakaian tidur wanita dengan berlatar muzik alunan selawat.

Iqram ketika dihubungi berkata, karakter itu dikenali sebagai Princess Iqy Dinzly dan tujuannya adalah untuk menyentuh hati netlzen agar membuat pilihan sama ada mahu berselawat atau menyaksikan perkara maksiat.

“Dia adalah Princess Iqy Dinzly. Dia berikan pilihan sama ada nak selawat atau nak saksikan ‘pelacvr-pelacvr bilik kaca’ dan ‘penari tiang dalam bilik kaca’,” katanya kepada Harian Metro.

Tambah Iqram, apa yang dipaparkan di akaun TikTok @iqramdinzlycious dalam video secara langsung itu juga adalah satu bentuk teguran kepada golongan transgender yang disifatkan sebagai semakin berani.

“Satu lagi, kaum transgnder semakin berleluasa dan semakin berani di media sosi4l. Itu satu teguran juga”

“Selain itu, ia juga teguran untuk wanita-wanita bertudung yang umpama berb0gel dengan pakaian yang ket4t,” katanya.

Iqram juga menyeru semua pihak supaya memadam hantaran-hantaran yang tidak sen0noh di media soslal dan mengambil keberkatan dengan kehadiran bulan Ramadan kali ini.

“Saya tak boleh nak cakap sebab saya tak pandai langsung menggunakan media soslal. Apa pun, ambillah kesempatan dengan kehadiran bulan Ramadan”

“Tolonglah pada gambar-gambar yang menunjukkan pnggvng dan payvdara semua terutamanya golongan pempengaruh”

“Kandungan-kandungan sebegini boleh menjurus ke arah yang tidak berm0ral antaranya berlaku jenyh r0gol dan sebagainya”

“Jangan sampai r0gol itu menjadi perkara biasa di Malaysia,” katanya.

Menurutnya, sekiranya netlzen ingin melihat diri Iqram yang sebenar, nantikan drama terbaharu lakonannya yang akan ditayang tidak lama lagi.

“Sekarang, kalau nak tengok Iqram Dinzly yang betul, tengok drama Mem dan Bibik Bibik yang akan ditayangkan di TV3 bermula esok”

“Selepas itu, ada beberapa drama lain lagi antaranya Dilema Wanita dan satu lagi drama arahan pengarah Erma Fatima,” katanya.

Terdahulu, tvlar di media soslal video lelaki mirip Iqram yang mendapat kecaman daripada netlzen dan dianggap mempersend4kan agama dengan mengenakan pakaian tidur wanita yang seksi berserta alunan selawat.

Video itu tular di TikTok dan mendapat pelbagai komen daripada netlzen.

Terbaharu, Iqram kini menjalani penggambaran drama berjudul Cinta Hilang Kata, berganding dengan pelakon Sophia Albarakbah.

Kembali berpakaian wanita

Menerusi rakaman video yang tvlar di media sosi4l sejak semalam, perwatakan dan kelakuan Iqram berubah menjadi an3h.

Dengan mengenakan ‘lingerie’ jarang berwarna biru, pemilik nama Muhammad Iqram Dinzly Muhammad Saipuddin membuat aksl gh4irah dalam aplikasi Bigo Live.

Apa yang menjadi tumpuan utama adalah alunan selawat nyanyian Raqib yang dimainkan sebagai muzik latar. Malah, Iqram dilihat turut mengalunkan selawat tersebut dengan pakaian yang tidak sopan.

Semoga dapat hidayah Allah

Apa masalah dia ni

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: hm