Akhirnya Kekasih Zarina Anjoulie Ded4h Sesuatu Pasal Bek4s Isteri, Saya Mohon Jangan G4nggu Kami

Umum mengetahui pelakon, Zarina Anjoulie sedang menjalin hubungan cinta dengan teman lelakinya Datuk Seri Khazrul Elzey dan bakal berkahwin tidak lama lagi.

Menerusi sebuah video berbentuk penulisan di aplikasi TikT0k, beliau mend4kwa telah menjatvhkan taIak tiga kepada bek4s isterinya kerana tidak mentaati sekali gus hiIang gelaran ‘Datin Seri’.

“Kepada bekas isteri, setelah gugvr taIak tiga keatas kamu kerana nusyuz dan derh4ka maka gugvrlah title kamu sebagai Datin Sri.

“Saya mohon jangan kamu g4nggu kekasih saya kelak nanti akan menjadi lebih par4h,” tulisnya yang dipercayai memiliki seorang anak perempuan iaitu Julia Sharapova.

“Just m0ve on dan kembali bertaubat kepada Allah. M0ve on dan jangan g4nggu kami,” katanya lagi.

Walau bagaimanapun, hasil pencarian di akaun TikT0k miliknya mendapati video berkenaan tidak lagi kelihatan untuk tontonan ramai yang berkemungkinan sudah dip4dam.

Terdahulu, Zarina atau nama penuhnya Zarina Anjoulie Lavocah Mohd. Fahizul berk0ngsi berita gembira apabila dilihat sudah menempah baju perkahwinan untuk hari bahagianya.

Baru-baru ini, Zarina berk0ngsi berita gembira apabila dilihat sudah menempah baju perkahwinan di butik pengantin untuk hari bahagianya.

Untuk rekod, dia pernah berkahwin dengan lelaki berasal dari Brunei pada 2015 dan bercer4i pada Disember 2016 serta dikurniakan seorang anak lelaki bernama Awangki Gabriel Martin Ezra.

Kemudian, Zarina bertemu jodoh dengan Eilyas Azhar pada 20 Julai 2020 namun berplsah dua kali pada Februari dan Mei 2021.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Tt ezleyanjoulie/achikdia.com