Akhirnya lni Pengakuan Ber4ni Adik Nadia Brian D4kwa Muizz Ada Saklt MentaI

Bagaikan retak menanti belah, begitulah situasi yang sedang dihadapi mengenai rumah tangga pelakon Nadia Brian dan suaminya, Muizz Nasruddin.

Susulan pendedahan suaminya tempoh hari yang nekad untuk menamatkan ikatan perkahwinan mereka dengan penceraian, laman sosial Nadia dipenuhi dengan pelbagai toh m4han dilemparkan netizen.

Akibat pelbagai dakwaan tersebut, seorang wanita yang menggunakan akaun @lydiabrian dipercayai adik Nadia tampil ke hadapan demi mempertahankan maruah kakaknya.

Siapa2 suruh dia periksa mentaI

Menerusi beberapa posting di Instastory yang turut menyatakan nama Mr M dipercayai Muizz, Lydia mendakwa abang iparnya itu seperti mempunyai masalah m3 ntal apabila pandai berlakon untuk meraih simpati daripada orang ramai. Dia turut menyifatkan tindakan Muizz sebagai sesuatu yang tidak normal.

Datang nak ambil barang, tak bagi pulak

“Lepas dia membuka a1 b isteri di media sosial, adakah awak berfikir nak bersatu kembali? Tidak! Kau kacau habis kerja dan karier dia, habis kehidupan dia,” kongsi Lydia.

Malah, seorang netizen menghantar mesej kepada Lydia dan menyatakan bahawa kakaknya yang berusia 29 tahun itu seorang yang lembut dan tidak sombong.

Respek! Suami buka aib, dia tak melatah

Sehubungan itu, Lydia turut menasihati netizen di ruangan postingnyasupaya tidak membuka a1 b orang dan melemparkan tuduhan tidak berasas serta tidak menjaga hal tepi kain keluarga mereka.

Malah, dia turut membalas komen seorang individu yang menuduh kakaknya seorang perempuan yang tidak elok berikutan dakwaan Muizz yang kelihatan sendiri isterinya berlaku cvrang.

Terdahulu, kisah pasangan yang berkahwin pada 9 November 2019 itu hangat diperkatakan sejak Oktober lalu selain dalam proses memfailkan perceraian di mahkamah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: dnq / Instagram Lydia Brian