Akhirnya Michael Ang Bersvara, Bengang ArtikeI DituIis Tanpa UsuI Periksa Dan Tuntut Maaf Dari PortaI Hiburan lni

Telah menjadi topik hangat baru- baru ini, mengenai isu kongsi gambar yang berunsurkan sumbang mahram, Michael Ang atau nama sebenar Michael Ang Hai Swee tampil bersuara mengenai artikel yang ditulis oleh pihak media tersebut tanpa usul periksa.

Perangai Sama Macam Netizen

Hasil tinjauan Murai MY di ruangan komen posting artikel tersebut, Michael telah tampak tidak duduk berdiam diri dan meninggalkan komen yang menyuarakan rasa tidak puas hati mengenai penulisan artikel tentang gambar yang telah dikongsinya. Menurutnya, media tersebut telah membuat artikel tanpa usul periksa atau menelefonnya untuk mendapatkan kepastian sebelum membuat artikel itu.

“INIKAH KEWARTAWANAN TEMPATAN? U PUN TAK PERLU CALL DAN TANYA NIAT SAYA N KOMEN PIC INI. INGATKAN NETIZEN AJE PERAGAI MCM NI RUPANYA WARTAWAN KITA PUN SAMA! 2×5. SILA TGK POSTING TERKINI UNTUK MENGETAHUI SELURUH KISAH DAN HADAM MAKSUD AKU” tulis Michael Ang.

Tuntut Permohonan Maaf

Michael turut mengatakan media tersebut diantara golongan yang dia katakan. Dia juga menuntut permohonan maaf dari pihak media yang tidak bertangungjawab di atas penulisan artikel yang ditulis tanpa usul periksa terlebih dahulu.

“OBVIOUSLY U ALL NI ANTARA GOLONGAN ORG YG I CAKAP TU. SAYA MENUNTUT MAAF DARI U ALL UNTUK ARTIKEL INI SECARA BAIK YA” tegasnya.

Achikdia berharap agar kes ini dapat diselesaikan dengan baik dari kedua-dua pihak.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: murai/achikdia.com