Akhirnya Model Terkenal Ini Mendapat Restu Dari Puteri Sarah Untuk Menjadi Isteri No 3 Buat Ramai Terkejvt

Sebelum in tular video pengakuan berani seorang model tempatan yang menawarkan diri untuk menjadi isteri ketiga pengarah dan pelakon terkenal, Syamsul Yusof. Hari ini tular pula reaksi Puteri Sarah Liana terhadap video gadis tersebut.

Melalui video yang dikongsikan di Tktok mexxrenn_ atau nama sebenarnya Salwa Furhad, dia memaklumkan bahawa video yang ‘viral’ telah pun sampai ke pengetahuan Puteri Sarah Liyana dan aktres tersebut sempat memberi komen mempersetujui niat Salwa untuk menjadi isteri ketiga suaminya.

Salwa juga memaklumkan bahawa mana-mana individu yang berminat untuk menjadi calon isteri ketiga Syamsul Yusof perlu mengundurkan diri kerana dia sudah mendapat igreenlight’ dari isteri pertama iaitu Puteri Sarah Liyana.

“Saya akan jalankan tanggungjawab saya sebagai penyond*I menyond0l..” Dia menegaskan niatnya adalah untuk memastikan isteri kedua itu merasai sendiri remuknya hati apabila suami dirampas orang lain.

“Biar ‘family’ dia juga tau, ini masalah kecil ke atau besar..haaa”

Dia berpesan kepada perampas suami orang di luar sana supaya berfikir sebelum bertindak sedemikian. Dia juga mendoakan Puteri Sarah Liyana terus kuat dan tidak mempedulikan kecaman orang selain fokus menyayangi diri sendiri.

Sebelum menamatkan videonya, Salwa sempat berterima kasih kepada netizen yang menyokongnya dan bergurau jika ada rezeki untuk menjadi isteri ketiga, ‘adalah’.

Dalam pada masa yang sama, tular pula kisah seorang gadis yang Iebih memilih untuk menjadi bakal mak tiri kepada Ira Kaza. Melalui perkongsiannya di Tktok Puteri Sari, gadis itu menulis di ruangan kapsyennya `Memperkenalkan Mak Tiri Ira Kazar’ dan video tersebut memaparkan beberapa kepingan gambar Kazar Saisi diikuti gambarnya.

Rata-rata netizen melontarkan komen setuju selain ada yang berseloroh mengatakan berkemungkinan Syamsul Yusof pun boleh terpikat dengan bakal mak tiri mertuanya itu.

Puteri Sari yang merupakan seorang ‘influencer’ di Tktok juga sempat memuatnaik sebuah lagi video mengenai hajatnya untuk mempersuamikan Kazar Saisi. Gelagatnya bersolek seakan bersiap untuk dipinang menimbulkan gelak tawa netizen.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: erinsakura/achikdia.com