Akhirnya Pelakon Puteri Sarah Buat Keputusan, Saya Mahu Mulakan Hidup Baharu

Pelakon Puteri Sarah Liyana mendedahkan dia akan memfaiIkan perceralan di Mahk4mah Syariah Kuala Lumpur, Isnin ini, susulan k0nflik rumah tangga yang dihadapi.

“Ya betul… Seperti dinyatakan, saya enggan melengah masa dan mahu memfaiIkan perceralan segera. Saya akan ke Mahk4mah Syariah Kuala Lumpur, Isnin ini”

“Keputusan dibuat atas persetujuan bersama keluarga. Sebelum membuat keputusan besar dalam hidup, saya berblncang dengan keluarga dan keluarga mentua terlebih dahulu”

“Mereka mengh0rmati keputusan saya mahu berplsah dengan suami, Syamsul Yusof. Lebih cepat, lebih bagus agar saya tidak lagi terbeb4n dengan k0nflik rumah tangga”

“Saya mahu cari ketenangan dan mulakan hidup baharu,” katanya, lapor BH Online”

“Sebelum ini, saya tidak pernah meny0rok apa-apa masalah daripada pengetahuan keluarga. Jadi, mereka faham keadaan saya berdepan dengan k0nflik rumah tangga selama empat tahun ini”

“Sudah masa segala-galanya dit4matkan segera. Saya tekad, enggan menoleh ke belakang lagi,” katanya lagi.

Puteri Sarah masih berpegang teguh dengan pendiriannya untuk memfaiIkan perceralan selepas lapan tahun mendirikan rumah tangga.

Terdahulu pada Khamis, pegvam syarie, Datuk Akberdin Abdul Kader yang mewakili Puteri Sarah memberitahu pelakon itu akan memfaiIkan perceralan di Mahk4mah Syariah Kuala Lumpur pada Isnin ini.

Puteri Sarah dan Syamsul mendirikan rumah tangga pada 8 Mac 2014 dan dikurniakan dua anak, Syaikul Islam, 5, dan Summayah, 3.

Sumber: mh/achikdia.com