Akhirnya Penyanyi Amelina D3dahkan Perkara Sebenar Sehingga BeIiau Tak Mahu Men0nton Video D3ra ltu

Sejak video seorang lelaki memb4ntai isterinya tular di media sosial, nama penyanyi dangdut, Amelina terus dipetik netizen selepas perakam video terbabit mend4kwa bahawa individu bersikap kej4m terbabit adalah bek4s suaminya.

“Saya tak boleh nak k0men apa-apa, biar polis jalankan sias4tan. Kalau betul dia adalah bekas suami saya, dia dah jadi masa lalu saya,” kata.

“Maknanya, dia dah tak ada kena mengena dengan saya. Jadi, saya mohon agar tidak dikaitkan lagi lsu ini dengan saya,” ujarnya.

“Saya tak mahu menonton video itu,” jawabnya ringkas.

“Saya sendiri mengambil masa 15 tahun untuk membuat satu keputusan yang paling tepat sebab saya tak mahu merlsikokan orang di sekeliling,” katanya.

Di akhir kenyataannya, penyanyi lagu Semakin Rindu Semakin Asyik itu sempat menitipkan pesanan kepada semua supaya tidak memandang ser0ng m4ngsa-m4ngsa keg4nasan rumah tangga kerana kesan tr4uma sangat mendalam.

“Jangan hlna m4ngsa keker4san dalam rumah tangga. Mereka yang berada dalam situasi ini sebenarnya terikat dengan beberapa perkara iaitu ketaatan kepada agama, suami dan persekitaran.

“Kesannya bukan sahaja dari sudut fizikal, tetapi juga mentaI dan bagi mereka yang pernah mengalaminya, ia meninggalkan trauma yang besar.“

Jangan terlalu ‘menekan’ mereka yang menjadi m4ngsa ini. Janganlah dikata m4ngsa-m4ngsa ini, bod0h. Hanya Allah yang tahu, apa yang mereka rasakan,” katanya.

Untuk rekod, Amelina pernah mendirikan rumah tangga pada 26 April 1999 bersama Reduan Mahamood sebelum bercer4i pada 29 Jun 2016.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Hm/achikdia.com