Akhirnya Penyanyi Fyna Jebat Buat Keputusan Ini SeIepas Bertengk4r Dengan Madunya, Banyak H4ti Harus Dijaga

Penyanyi Ayda Jebat tampil meminta maaf kerana tidak dapat menjelaskan hal sebenar yang berlaku berhubung pergadvhan adiknya, Fyna Jebat bersama madu iaitu Datin Zalina Zaini di sebuah restoran mamak pada awal pagi Isnin.

“Saya mohon maaf, adik saya Fyna enggan beri sebarang ulasan kerana banyak hati yang harus dijaga dan atas nasihat polis, biar pihak bertanggungjawab menjalankan tugas,” ujarnya.

Bagaimanapun, Ayda memohon orang ramai mendoakan agar perjalanan mereka dalam pr0gram Famili Duo dipermudahkan.

“Buat masa sekarang, fokus kami hanya dalam pr0gram Famili Duo. Saya mohon doa peminat agar semua urusan dipermudahkan,” katanya lagi.

Terdahulu, nama Fyna Jebat menjadi bualan ramai apabila media melaporkan kedua-dua isteri bekas jurulatih bola sepak, Dato’ Zainal Abidin Hassan iaitu Datin Zalina Zaini (isteri pertama) dan Fyna Jebat (isteri kedua) bergadvh di sebuah restoran sekitar jam 2 pagi di Shah Alam.

Difahamkan, punca pergadvhan adalah disebabkan isteri pertama ber4ng dislndir oleh madunya dalam satu pr0gram rancangan realiti televisyen.Malah, tidak tahu bahawa wanita berkenaan telah berkahwin dengan suaminya tanpa pengetahuannya.

K3s disi4sat mengikut S3ksyen 160 Kanun Kes3ksaan (gadvh gempar) dan Seksyen 14 Akta KesaIahan Kecil (AKK) (Kel3kuan tidak sen0noh tempat awam).

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Like Page Kami Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Sumber: Media Hiburan/achikdia.com